Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Depremle sarsılan Denizli’ye ‘Geçmiş Olsun’ mesajı yağdı!

Denizli’nin Bozkurt ilçesinde bu gün meydana gelen 4.1 ve 5.8 şiddetinde meydana gelen depremin ardından Denizli geçmiş olsun mesajları yağıyor.

Denizli’nin Bozkurt ilçesinde bu

Denizli’nin Bozkurt ilçesi bu gün 5.8’lik şiddetli bir deprem ile sarsıldı. Birçok ev hasar görürken, can kaybı yaşanmadı. Depremin ardından bölgede çalışmalara devam ederken, bir yandan da Denizli’nin yaşadığı deprem felaketinin ardından geçmiş olsun dilekleri gelmeye başladı. Futbol kulüplerinden başta Yukatel Denizlispor olmak üzere Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan da geçmiş olsun mesajları geldi. Yukatel Denizlispor, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘Başta Bozkurt ve Çardak’ta depremi en yakından hisseden hemşehrilerimiz olmak üzere tüm Denizli halkına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.’ ifadeleri kullandı.

FENERBAHÇE, GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ’TAN MESAJLAR

Fenerbahçe ise Merkez üssü İzmir ve Denizli olan depremler dolayısıyla tüm halkımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, herhangi bir can kaybı yaşanmamasını temenni ediyoruz.’ ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş da sosyal medya hesabından ‘geçmiş olsun Denizli’ yazan görsel paylaştı.

Galatasaray’da resmi twitter hesabından ‘Bugün Ege bölgesinde meydana gelen depremlerde yaralanan, evleri, iş yerleri zarar gören ve etkilenen tüm yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, can kaybı yaşanmamasını diliyoruz.’ paylaşımında bulundu.

OKTAY, İMAMOĞLU VE YAVAŞ’TAN DENİZLİ’YE ‘GEÇMİŞ OLSUN’ MESAJI

Spor kulüplerinin yanı sıra siyasilerden de ‘geçmiş olsun mesajları geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’dan Denizli’deki depreme ilişkin açıklama da geldi. Oktay, “Şu ana kadar herhangi bir can kaybımız yok. Depreme ilişkin hasar tespit çalışmasıyla vatandaşlarımıza yardım ulaştırmak için çalışmalar başlatıldı ve tüm hızıyla devam etmekte. Tüm kurumlarımız teyakkuza geçmiş durumda.” dedi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’da sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında ‘İzmir’de ve Denizli’de meydana gelen deprem haberleri hepimizi kaygılandırdı. Dileğimiz can ve mal kaybının olmaması, tüm bölgeye geçmiş olsun.’ ifadelerini kullandı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ta Denizli’de yaşanan doğal felaket ile ilgili olarak, ‘Bugün İzmir ve Denizli illerimizin etkilendiği 5.1 büyüklüğünde bir depremin haberini aldık. Depremi yaşayan ve etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.’ mesajını paylaştı.

 

Fenerbahçe SK

@Fenerbahce

Merkez üssü İzmir ve Denizli olan depremler dolayısıyla tüm halkımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, herhangi bir can kaybı yaşanmamasını temenni ediyoruz.

Resmi Twitter'da görüntüle
905 kişi bunun hakkında konuşuyor

Ekrem İmamoğlu

@ekrem_imamoglu

İzmir’de ve Denizli’de meydana gelen deprem haberleri hepimizi kaygılandırdı. Dileğimiz can ve mal kaybının olmaması, tüm bölgeye geçmiş olsun.

1.641 kişi bunun hakkında konuşuyor
904 kişi bunun hakkında konuşuyor

Mansur Yavaş

@mansuryavas06

Bugün İzmir ve Denizli illerimizin etkilendiği 5.1 büyüklüğünde bir depremin haberini aldık.

Depremi yaşayan ve etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

206 kişi bunun hakkında konuşuyor

Galatasaray SK

@GalatasaraySK

Bugün Ege bölgesinde meydana gelen depremlerde yaralanan, evleri, iş yerleri zarar gören ve etkilenen tüm yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, can kaybı yaşanmamasını diliyoruz.

Resmi Twitter'da görüntüle
574 kişi bunun hakkında konuşuyor