Dev Tesis İçin İlk Kazma Vuruldu

Dev Tesis İçin İlk Kazma Vuruldu
Yayınlama: 22.01.2018
A+
A-

Pamukkale Belediyesi’nin vizyon projelerinden biri olan Aktepe Kültür Merkezi’nde çalışmalar  devam ediyor.  Bölgenin çehresini değiştirecek olan Aktepe Kütür Merkezi’nin inşaat alanında kurban kesilip dualar edildi.  Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bölgenin ihtiyacı olan projenin önemli olduğunu ifade ederek, “Bu bölgede yaşayan vatandaşlara hizmet verecek olan Aktepe Kültür Merkezi’nin 2018 yılının onuncu aynı kadar tamamlanmasını planlıyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi, önemli projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Aktepe mahallesinde yer alan Aktepe Kültür Merkezi’nin çalışmaları başladı. Bölge halkının gerek duyduğu bir çok bölümün yer alacağı tesisin inşaat alanında kurban kesilip dualar edildi.

İnşaat Çalışmaları Başladı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in de katıldığı mütevazi törene Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Veli Demir, Türkay Gözlükaya ile belediye meclis üyeleri, muhtarlar, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Aktepe Kültür Merkezi’nin inşaat alanında bir araya gelen davetliler, kesilen kurbanın ardından dualar etti.

Başkan Gürlesin’e teşekkür etti

Aktepe Mahalle Muhtarı Şengül Şahiner, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e mahallelerine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “İki yıldır merakla beklediğimiz Aktepe Kültür Merkezi için ilk kazma vuruldu. Pamukkale Belediyemizin inşa ettiği bu tesisle mahallemizin sosyal alandaki tüm ihtiyaçları giderilmiş olacak. Bu sosyal tesisimizde iki tane düğün salonu, taziye evi, kapalı pazaryeri, Sosyal Market, kültür merkezleri, otopark gibi birçok farklı birimleri bünyesinde barındıran çok büyük bir projedir.  Mahalle sakinleri olarak bu projenin biran önce tamamlanmasını bekliyoruz. Başta Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin olmak üzere bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bölge için çok önemli

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, burada yaptığı konuşmada Aktepe Kültür Merkezi’nde çalışmaların devam ettiğini, inşaatın kazasız belasız tamamlanması için kurban kestiklerini söyledi. “Pamukkale Belediyesi daha 46 ay önce kuruldu” diyen Başkan Gürlesin, “Biz vizyon projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bu bölgeye Dokuzkavaklar Sağlık Merkezi yapmıştık. O projemizde sona yaklaşıldı. Şimdi de Aktepe Kültür Merkezi inşaası başladı. Maliyeti yaklaşık 17 milyon lira olan bu projemiz bölge için büyük önemi sahip. Pamukkale Sosyal Market’in merkezi bu projemizin içinde yer alacak. Katlı otopark, düğün, nikah ve eğitim salonları bu projenin önemli unsurları. Ayrıca bu projenin yanında kapalı pazaryeri de halkımızın hizmetine sunulacak. Buradaki çalışmalarımızın 2018 yılının 10. ayında tamamlanması planlanıyor. Bölgenin çehresini değiştirecek olan Aktepe Kültür Merkezi halkımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.