Deva Menemen’de Mağdur Emekçilerin Yanında

DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen ve yönetim kurulu üyeleri Menemen İlçesinde esnafı ziyaret ettiler ve sorunlarını dinlediler.

Deva Menemen’de Mağdur Emekçilerin Yanında
Yayınlama: 18.02.2021
A+
A-

Esnafla tek tek sohbet eden DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen “Siyasi çekişme ve kutuplaşmanın bedelini halk ödememelidir” dedi.

Başkan Seda Kaya Ösen “Menemen Belediye Meclisi’nin 1 Aralık 2020 tarihinde gerçekleşen toplantısında başkanlığın Ak Parti’ye geçmesi ile CHP’li meclis üyelerinin yetki kavgası, sadece Menaş A.Ş ve Meta-Su emekçilerini değil bütün Menemen halkını etkileyen bir hal almıştır. Bu olaylar neticesinde, çalışanların yaşadığı hak kayıpları sadece kendilerine ve ailelerine değil tüm Menemen halkına yansımış ve ilçemizin ekonomik olarak etkilenmesine neden olmuştur.

Bu ülkenin emekçileri evlerine ekmek götürme gayesiyle hareket eden, işlerini gerekli özveriyle yerine getiren kişilerdir. Emekçilerin emeklerinin siyasi bir çerçevede değerlendirilmemesi gerektiğinin farkına varılarak söz konusu sürecin emekçiler için daha da büyük ve önlenemez mağduriyetlere yol açmadan sonlandırılması gerekmektedir. Siyasi çekişme ve kutuplaşmanın bedelini halk ödememelidir.

Ülkemizin DEVA’sı olarak, emekçi kardeşlerimizin yanında olduğumuzu ve yaşanan bu süreci sonuna kadar takipte olduğumuzu kamuoyuna bildiririz” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.