DEVA Partisi, İzmir’de yarıladı.. 30 ilçeden 15’inde teşkilatlar hazır

Türk siyasi hayatındaki yerini her geçen gün sağlamlaştıran DEVA Partisi, İzmir’de de teşkilatlanmasını hızla sürdürüyor.

DEVA Partisi, İzmir’de yarıladı.. 30 ilçeden 15’inde teşkilatlar hazır
Yayınlama: 11.02.2021
A+
A-

Türk siyasi hayatındaki yerini her geçen gün sağlamlaştıran DEVA Partisi, İzmir’de de teşkilatlanmasını hızla sürdürüyor. DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, Çiğli, Gaziemir, Seferihisar, Ödemiş ve Kiraz ilçe başkanları ile yönetimlerini belirledi. DEVA Partisi Çiğli İlçe Başkanlığına Ercüment Ezgi, Gaziemir İlçe Başkanlığına Elif Akyavaş, Seferihisar İlçe Başkanlığına Emin Yüce, Ödemiş İlçe Başkanlığına Halil Karakaş, Kiraz İlçe Başkanlığına da Hakkı Sab getirildi. DEVA Partisi, daha önce de 10 ilçede teşkilatını kurmuştu.

Siyasette dönüşüm, sorunlara çözüm

Çiğli, Gaziemir, Seferihisar, Ödemiş ve Kiraz ilçe başkanlarına yetki belgelerini teslim eden DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Ösen, “Partimiz tüm politika oluşturma, karar alma ve uygulamalarında; şeffaflık, hesap verebilirlik, dürüstlük, çoğulculuk, katılımcılık, kurumsallaşma, her alanda liyakatı esas alma, işi ehline verme, istişareye ve ortak akla dayalı yönetim ilkelerine bağlı kalacak” dedi.

Siyasette dönüşümü, demokrasinin beşiği İzmir’den başlayacak

Seda Kaya Ösen, İzmir’de DEVA Partisi’ne gösterilen yoğun ilgiden memnun olduklarını vurgularken, şunları söyledi: “Halkımızın ilgisine mazhar olmak, şeffaf, katılımcı ve demokrasinin hakim olduğu yönetimi hakim kılmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. İzmir’in bütün ilçelerinde teşkilatlanmamızı tamamlayarak hemşehrilerimizin bize olan güvenini haklı çıkarmak istiyoruz. Teşkilatlanmamızı tamamladığımız ilçelerde görev alan arkadaşlarımızın çabaları her türlü takdirin üzerindedir. Diğer ilçelerde de teşkilatlanmaya yönelik olarak görüşme ve değerlendirmelerimiz sürüyor. İçinde bulunduğumuz şartları dikkate alarak mümkün olan en kısa zamanda İzmir’in bütün ilçelerinde teşkilatlanmamızı tamamlayacağız. Siyasette dönüşümü, demokrasinin beşiği İzmir’den başlayarak Türkiye’nin sorunlarına çözümü vatandaşların takdiriyle DEVA Partisi gerçekleştirecek.”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.