Didim Zeytin Festivali ne zaman yapılacak?

Didim Zeytin Festivali, Didim Belediyesi ve Didim Ziraat Odası işbirliği ile 11-13 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılacak. Festival 4 yıl aradan sonra gerçekleştirilecek.

Didim Zeytin Festivali ne zaman yapılacak?

DİDİM ZEYTİN FESTİVALİ NE ZAMAN?

Didim Zeytin Festivali, 11-13 Ekim 2019 tarihleri arasında Didim Kaymakamlığı, Didim Belediyesi ve Didim Ziraat Odası’nın işbirliği ile gerçekleştirilecek. Festival için hazırlıklar tamamlanırken festival hakkında basın toplantısı düzenlendi. Festival ile ilgili yapılan toplantıya idim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, ADÜ Didim MYO Müdürü Evrim Kamacı, Didim Ziraat Odası Başkanı Hilmi Yıldırım, çeşitli oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

DİDİM ZEYTİN FESTİVALİNİ KİMLER DÜZENLİYOR?

Gerçekleştirilen basın toplantısının açılış konuşmasını Didim Ziraat odası Başkanı Hilmi Yıldırım yaptı. Yıldırım, uzun zamandır yapılmayan festivali yapmaya karar verdiklerini belirterek kendilerine destek olan Kaymakam ve Belediye Başkanı’na teşekkür etti.

ATABAY: BİZ DE BELEDİYE OLARAK DESTEK OLUYORUZ

Didim Zeytin Festivali için işbirliğinde yer alan Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ise, festivalin 31 Mart Yerel Seçimleri sürecinde kendisinin verdiği sözü ifade ederek “Asıl olan ziraat odamızın yapmasıydı. Zeytinin tarımsal turizmin geliştiği bu ortamda; turizmle tarımı iç içe geçirmek için o dönem taahhütte bulunmuştuk. Odamız buna sahip çıkınca biz de belediye olarak buna destek oluyoruz. Dünyada agro turizmi (doğa turizmi) epey yol oldu. Bu festivalle ile ileri de daha iyi yol alacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

DİDİM ZEYTİN FESTİVALİ PROGRAMINDA NELER OLACAK?

Festivalin içeriği ile ilgili bazı değişiklerin olacağı ve bu nedenle son karar verilmeden önce açıklanmayacağı belirtilerek, toplantının geri kalan kısmı basına kapalı olarak devam etti.

Yayınlama: 08.10.2019
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.