Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Doğal Yaşam’ın sultanı: Selma

İzmir Doğal Yaşam Parkı’ndaki aslan sayısı, Belçika’dangetirilen dişi aslan Selma ile 4’e çıktı. Yeni yuvasında keyifle dolaşan Selma,parktaki tek dişi aslan olarak daha şimdiden tüm ilgiyi üzerine çekmeyi başardı.

İzmir Doğal Yaşam Parkı'ndaki

Cesaretli, kararlı ve her daim gösterişli olan aslanlar, İzmir BüyükşehirBelediyesi Doğal Yaşam Parkı ziyaretçilerinin gözdesi olmayı sürdürüyor. 138türde 2 bin 600 hayvanın barındığı İzmir Doğal Yaşam Parkı’na getirilen yenihayvanlar, bölgedeki çeşitlilikle birlikte ziyaretçi sayısını da artırıyor.

Belçika’dangetirilen 2.5 yaşındaki dişi aslan Selma ile parktaki aslan sayısı da 4’e çıktı.Ailenin erkek üyelerinden 11 yaşındaki Tao, 7 yaşlarındaki Golyat ve Batu’ylaadaptasyon aşamasını sürdüren dişi aslan Selma, parka ve arkadaşlarına şimdidenalıştı. Selma, tek başına keyfini sürdüğü parktaki nazlı tavırlarıyla sadeceerkek aslanların değil, ziyaretçilerin de ilgi odağı olmayı başardı. Selma’yaçok çabuk alıştıkları söyleyen bakıcılar, kısa süre içinde yeni yavrularlabirlikte İzmir Doğal Yaşam Parkı’ndaki aslan sayısının artmasını ve aileninbüyümesini beklediklerini ifade etti.