DP İl Başkanı Yanaşık’tan Kongre ve Aday Toplantısına Davet

Demokrat Parti’nin bu haftasonu gerçekleştirilecek kongre ve aday tanıtım toplatısına Denizli İl Başkanı Salih Zeki Yanaşık’tan davet var.

DP İl Başkanı Yanaşık’tan Kongre ve Aday Toplantısına Davet
Yayınlama: 26.02.2019
A+
A-

”Mahkum Değilsiniz” sloganı ile 31 Mart yerel seçimleri için belediye başkan adaylarını belirleyen DP’de 3 Mart Pazar günü ATO Kongre Merkezi’nde seçimli kongre ve aday tanıtım toplantısı gerçekleştirilecek. DP Denizli İl Başkanı Salih Zeki Yanaşık 81 ilden adayların tanıtılacağı toplantıya vatandaşlar ve partilileri davet etti.

Başkan Yanaşık paylaştığı mesajında,”Allahtan başka kimseden korkmadıgımız, boyun eğmediğimiz ve 73 Yıldır sürdürdüğümüz mücadelenin bayramı olan,”Mahkum Değilsiniz” Sloganı ile Halkla yaptığımız İttifakın anlamını perçinleyeceğimiz seçimli Kongremize Denizli İl Teşkilâtı olarak Büyükşehir ve 19 İlçe Belediye Başkan Adaylarımız ve 81 Vilayetten gelecek olan Aday tanıtım toplantımız 03 Mart 2019 Pazar günü ATO Kongre merkezinde yapılacaktır. Herkes için hizmet diye yola çıktığımız bu yolda kongremize tüm partililerimiz ve gönüldaslarımız davetlidir.”sözlerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.