DSP Genel Başkanı Aksakal’dan 31 Mart için İddialı Açıklama

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, partisinin Menteşe seçim ofisine yaptığı ziyarette, “31 Mart akşamı ana muhalefet partisi değişecek” dedi.

DSP Genel Başkanı Aksakal’dan 31 Mart için İddialı Açıklama
Yayınlama: 14.03.2019
A+
A-

Ziyarette Menteşe Belediye Başkan Adayı Ali Durna ve meclis üyesi adayları ve partililerle bir araya gelen Aksakal seçim sürecine yönelik açıklamalarda bulundu. Aksakal konuşmasında, “Muhalefet Türkiye’de iki kutuplu bir siyaseti besler hale geldi. Çünkü parlamentoda dirayetli bir muhalefet yapısı yok. 31 Mart seçimlerinin şöyle bir önemi var. Türkiye 2023 seçimlerine giderken, halk etkisi tamamen sıfırlanmış bir muhalefetten kurtulma arzusu içinde. Halkta böyle bir beklenti var. Tabi başta ana muhalefet partisi olmak üzere, kendi iç çekişmelerinden kurtulamayan muhalefet, ülkenin genel siyaseti ile maalesef uğraşamıyor. Buna zaman ayıramıyor. Bu iç dinamiklerinin hareketliliğinden dolayı, antidemokratik uygulamalarla kendi içlerinde de bir ayrışmayı beraberinde getiriyor. Dolayısıyla insanlar ister istemez, halka yararlı işler yapabilecekleri bir kapı arayışına yöneldiler. Ocak ayından itibaren bu talep daha üst düzeylere çıktı. DSP’ye bazı katılımlar gerçekleşti. Bu katılımlarla birlikte DSP ülke gündemine yeniden oturdu. Her geçen gün halka biraz daha fazla şekilde ulaşıyoruz. 31 Mart’ın akşamı sandıklar açıldığında Türkiye ana muhalefet partisini değiştirmiş olacak” dedi.

DSP GENEL BAŞKANI ÖNDER AKSAKAL, PARTİSİNİN MENTEŞE SEÇİM OFİSİNİ ZİYARET ETTİ. ZİYARETTE MENTEŞE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALİ DURNA VE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI VE PARTİLİLERLE BİR ARAYA GELEN AKSAKAL SEÇİM SÜRECİNE YÖNELİK AÇIKLAMALARDA BULUNDU. (MUSTAFA ALTAR ZEYHAN/MUĞLA-İHA)

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.