DTB Başkanı Tefenlili’den Kadir Gecesi Mesajı

DTB Başkanı Tefenlili’den Kadir Gecesi Mesajı
Yayınlama: 09.06.2018
A+
A-

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili yayınladığı mesajda Kadir Gecesi’nin bin aydan daha hayırlı olduğunu belirterek, bu mübarek gecenin, kalplerimizin aydınlanması için özel bir gece olduğunu ifade etti.

Kuran-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı gece olan Kadir Gecesi’nin tüm inananlara esenlik ve rahmet getirmesini dileyen Başkan Tefenlili mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini bir kez daha karşılamanın mutluluğunu, sevincini yaşıyoruz. Bu hayırlı gecede, tüm inananların yol göstericisi olan, kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in ilk ayetleri inmeye başlamıştır. Ramazan ayının kalbi olan bu mübarek gecede rahmet ve bereket kapıları ardına kadar açılacaktır. İslam âleminin bol bol ibadet edip, dualarla geçirmesi tavsiye edilen Kadir Gecesi, inşallah Rabbimizin dualarımızı kabul etmesine, günahlarımızı affetmesine vesile olacaktır.

 

Bu duygu ve düşünceler ile kırgınlıkların, küslüklerin bir kenara bırakılıp, kardeşliğimizin, birlik ve beraberliğimizin pekişmesini temenni eder, başta milletimiz ve İslam coğrafyası olmak üzere tüm dünya üzerinde huzur ve barışın hüküm sürmesini temenni ederim”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.