DTO Başkanı Erdoğan: Girişimcilerimizin Yanındayız

DTO Başkanı Erdoğan: Girişimcilerimizin Yanındayız
Yayınlama: 25.01.2018
A+
A-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Denizli İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Semra Akça Acar ile üyeler, 2018 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ın da katıldığı toplantıda, taraflar bu yıla dair çalışmaların planlanması ve ortaklaşa yürütülebilecek projelere yönelik fikir alışverişinde bulundu. Kadın girişimciler, fuarlar gibi organizasyonlarda Denizli’yi tanıtmak için destek istediler.

TOBB Denizli İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, 2018 yılının ilk toplantısını, DTO Toplantı Salonu’nda yaptı. İcra Komitesi Başkanı Semra Akça Acar ile kurul icra komitesi üyeleri, 2018’de neler yapılabileceğini konuştu. Komite, DTO Başkanı Uğur Erdoğan’ı ağırladı. İcra komitesi üyeleri, konuklarına yurt içi ve yurtdışında düzenlenen fuarlarda Denizli’yi kapsamlı olarak tanıtmak istediklerini söyledi. Ayrıca, il merkezi ile ilçelerde üretilen el emeği ürünleri sergileyerek, yöre ekonomisine katkı sağlayabileceklerini dile getirdi.

Başkan Erdoğan: “Girişimcilerimizin yanındayız”  

DTO olarak girişimciliği desteklerini ifade eden Başkan Erdoğan ise, Kadın Girişimciler ile Genç Girişimciler İcra Komitesi’nden gelen projeleri her zaman önemsediklerini ve imkan dahilinde de desteklediklerini belirtti. Başkan Erdoğan, “Gerek kadın girişimcilerimizden gerekse genç girişimcilerimizden gelen talepleri, her zaman olumlu yanıtladık; bundan sonra da olumlu karşılamaya ve destek olmaya devam edeceğiz. ‘Girişimcilik’ demek, ülke ekonomisine katkı koymak adına harekete geçmek demektir. Bu bilinçle, Denizli Ticaret Odası olarak da girişimcilik kursları düzenliyoruz. Geçen yıl bu kurslardan 1300 kişi sertifika aldı. Bu girişimcilerimiz, işyerlerini açtıklarında işçilikten işveren konumuna geçiyor. Ülke ekonomisine ve istihdama direkt katkı sağlıyor” dedi.

Başkan Acar: “DTO’nun gücünü her zaman yanımızda hissediyoruz”

TOBB Denizli İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Semra Akça Acar, kadın girişimciliği desteklemek amacıyla hareket ettiklerini hatırlattı. DTO’yu da bu konuda her zaman yanlarında görmekten büyük mutluluk duyduklarının altını çizdi. Akça Acar, “Denizli’mizde yaşayan kadın girişimcileri birarada tutup onlara yön gösterici olmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirdiğimiz bazı projelerimiz vardı. Bu yıl daha fazlasını yapmak istiyoruz. Bizi kırmayıp toplantımıza katılan ve bizi dinleyip fikirlerini de bizimle paylaşan değerli başkanımız Uğur Erdoğan’a teşekkür ediyoruz. Bizlere her zaman Denizli Ticaret Odası’nın gücünün yanımızda olduğunu hissettiriyorsunuz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.