Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Düet Müzik Denizli’de açıldı!

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde yeni bir müzik atölyesi açıldı. 15 Şubat Pazartesi günü açılışı gerçekleştirilen Düet Müzik, Denizli’de müzik eğitimi vereceği öğrencilerini bekliyor.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde yeni

Denizli’de müzik eğitimi verecek bir yeni kurum daha açıldı. Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde Selçuk Bey Mahallesi’nde açılan Düet Müzik, Denizli’de yeni müzisyenler yetiştirmek için yola çıktı. Ege Üniversitesi Türk Musikisi Konservaturar bölümünde mezun olan Aslı Gezkin ve ortakları Kaan Çalık ve Turan Yaman tarafından açılan Düet Müzik, müzik üzerine bir çok enstrüman ile ders imkanı sunuyor. Piyano, yan flüt, kabak kemane, klarnet, ney, gitar, kaval, bateri, kanun, tambur, bas gitar, elektro gitar, ud, perküsyon, kemençe keman, bağlama, şan derslerinin yanı sıra Konservatuvara hazırlık, güzel sanatlara hazırlık dersleri de veriliyor.

ÜCRETSİZ DENEME DERSLERİ VERİLİYOR

Prova – ses kayıt stüdyosunun da yer aldığı Düet Müzik’te Enstrüman satış, bakım ve onarım da yapılıyor. Şu an 25 öğrencisi bulunan Düet Müzik, kendilerine katılmak isteyen yeni öğrencileri için ücretsiz deneme dersleri imkanını da sunuyor.

Düet Müzik’i açan Aslı Gezkin, 1992 yılında Denizli’de doğdu. Denizli Lisesi’nde eğitimini tamamlayan genç sanatçı, Ege Üniversitesi Devlet Türk musikisi Konservatuvarı: Temel bilimler bölümü Türk halk müziği’nden mezun oldu.

GEZKİN: YOLU DÜŞEN HERKESİ BEKLİYORUZ

Düet Müzik’in kurucularından olan Aslı Gezkin, başladıkları yeni yolculuk için, ‘Hayatın karmaşası içinde, aile desteği olmaması nedeniyle yarım kalmış müzik hevesleri olan Denizli’de yaşayan vatandaşlarımız için ve malum pandemi nedeniyle evde kalmak zorunda olup hayal dünyaları daralan çocuklarımızın bilgisayar başından uzaklaşıp, işitsel ve dokunsal zekalarını geliştirmesi adına #birenstrümandasençal etiketiyle Denizli de ulaşabildiğimiz herkesin müzik aleti çalmasını hedefliyoruz. Aile ortamında hiçbir yabancılık çekmeden sohbet eder gibi nota öğrenme temelli ödev olarak değil de keyifli hale getirerek çocuklarımızı sıkmadan mutlu bir şekilde vakit geçirebilecekleri bir yer olmak.. Yeteneği olmadığını düşünen, sosyalleşemiyorum diyen, hep enstrüman çalmayı hayal etmiş, kendini keşfetmemiş, şarkı söyleyememiş kişilerin korkularını yenmesi için de buradayız ve biliyoruz ki ‘yeteneksiz kişi yoktur doğru yönlendirilmemiş kişi vardır’ yolu düşen herkesi bekliyoruz.’ dedi.