Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dünya değişim günü için değişim şarkısı

Denizli de müzik öğretmenliğinin yanı sıra Uluslararası Değişim Federasyonuna bağlı Değişim Uzmanlığı da yapan Aslı ve Zeki Güven, Dünya değişim günü için bir şarkı hazırladılar. Dünyaca ünlü Dalida ve Alain Delon tarafından seslendirilen Parole adlı şarkının sözlerini Aslı Güven yazdı.

Denizli de müzik öğretmenliğinin

Uluslararası Değişim Federasyonu (ULUDEF) tarafından 2018 yılında ilan edilen ve her sene 7.7 tarihinde kutlanmaya başlanan DÜNYA DEĞİŞİM GÜNÜ, 7 Temmuz Salı günü yurt dışı ve yurt içinde 40’a yakın şehirde kutlandı. 2020 yılı kutlamalarının teması “Değişim ile Doğayı Koru Yaşamı Yeşert” olarak seçildi.

ULUDEF yetkilileri, 7 Temmuz (7.7.) gününün Dünya Değişim Günü olarak ilan edilmesindeki amacı şöyle açıklıyor: “Bireyin, toplumun ve dünyanın bilinçli değişimi için farkındalık yaratmak, bunun için her sene 7 Temmuzda halka açık, bilinçlendirici etkinlikler düzenlemek, kutlamaların yurt içi ve yurt dışında, tüm dünyada yaygınlaşarak gerçekleşmesini sağlamak. Geçen yıl “Çevre Bilincinde Değişim” demiştik, Türkiye geneli ve yurt dışında halka açık nefes çalışmaları düzenlemiştik. Bu yıl ise kutlamanın teması: “Değişim ile Doğayı Koru Yaşamı Yeşert”. Kutlamalarda, nefes çalışmaları, müzik, dans ve değişimin önemini anlatan konuşmalar yapılarak ilgi ve katılım yoğundu.

Dünya Değişim Günü için tüm okurlara bu şarkıyı armağan ediyoruz.