Ece Seçkin kurtuluş gecesinde sahne aldı!

Kula’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97’nci yıl dönümü sebebiyle düzenlenen Kurtuluş etkinliklerinin son gününde pop müziğinin sevilen ismi Ece Seçkin sahne aldı.

Ece Seçkin kurtuluş gecesinde sahne aldı!
Yayınlama: 05.09.2019
A+
A-

Kurtuluş etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserlerin son gününde hayranıyla bir araya gelen pop müziğin sevilen ismi Ece Seçkin, birbirinden güzel eserleriyle meydanı dolduran vatandaşlara coşkulu bir gece yaşattı. Birbirinden hareketli dans grubu ile sahneye çıkan pop müziğin sevilen ismi Seçkin, dans grubu ile yaptığı gösterilerle meydanı dolduran vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Konser esnasında sahne önünde ağlayan bir kızı gören ünlü sanatçı Seçkin, kendisi ile fotoğraf çekilmek isteyen küçük seyircisi Eylül Açıkbaş’ı sahneye çıkararak fotoğraf çektirdi.


Konserde sahneye çıkan Kula Kaymakamı Kemal Duru ile Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97’nci yıldönümünü kutladı.

Ünlü sanatçı Ece Seçkin, konuşmaların ardından alanı dolduran binlerce vatandaşı seslendirdiği şarkılarla coşturdu.
Kula’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97’nci yıl dönümü sebebiyle düzenlenen Ece Seçkin konserine, Kula Kaymakamı Kemal Duru, Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Emniyet Müdür vekili Komiser Yardımcısı Mustafa Yıldırım, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, sivil toplum kuruluş başkanları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ECE SEÇKİN KİMDİR?

Ece Seçkin 12 Eylül 1991’de İstanbul’da doğdu. Müzik hayatına 3 yaşında piyano öğretmeni olan annesiyle birlikte başladı. Sadece piyano ve solfej üzerine müzik çalışmalarını sürdürürken, 1998 yılında girdiği konservatuvar sınavında, piyano bölümünü birincilikle kazandı. Müziğe olan tutkusunun yanı sıra Filiz Coşkuner’den bale dersleri alarak, yaklaşık 8 yıl kadar bale ve dans eğitimlerine devam etti. Lise yıllarında kendi kurduğu müzik grubunun solistliğini yapmaya başladı. Okul yıllarında katıldığı çeşitli müzik yarışmalarında dereceler alan Ece Seçkin, 2006 yılında Levent Arslan’dan özel şan dersleri almaya başladı.

2010 yılında, müziğe çok uzak bir tercih yaparak, Bahçeşehir Üniversitesi ‘Hukuk Fakültesi’ni kazandı. Hedefi, müziğin yanı sıra akademik alanda da başarı sağlamaktır.

2011 yılında Ozan Doğulu ile tanışması müzik hayatında dönüm noktası oldu.

Tüm aranjeleri Ozan Doğulu’ya ait olan albümün çıkış parçası “Bu Ne Yaa” Deniz Erten imzası taşıyor. Türkiye’de ilk defa 50 kişilik castın görev aldığı klibin yönetmenliğini ise Murad Küçük üstlendi. Vokal koçluğunu Cihan Okan’ın yaptığı albümde yer alan “Mahşer” ve “Canın Sağolsun” şarkılarının sözleri yine Doğulu ailesinden Ece Doğulu’ya ait..

Manisa haberleri için tıklayın!

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.