Efes Selçuk Belediye Meclisi’nden Siyonist İsrail Rejimi’ne Kınama

Efes Selçuk Belediye Meclisi, Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel’in önerisiyle Siyonist İsrail Rejimi’nin Filistin’e saldırılarını oy birliğiyle kınama kararını kabul etti.

Efes Selçuk Belediye Meclisi’nden Siyonist İsrail Rejimi’ne Kınama
Yayınlama: 18.05.2021
A+
A-

Mecliste grubu olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Meclis Üyelerinin İsrail’i kınana konuşmalarının da gerçekleştirildiği Mayıs oturumunun dilek ve temenniler kısmında söz alan meclis üyeleri İsrail’in Filistin’e yönelik gerçekleştirmiş olduğu saldırıları kınadılar.

Efes Selçuk adına bu saldırıları kınadığını belirtmek isterim

Başkan Sengel konu ile ilgili olarak;  “İsrail’in Filistin’e, Filistinli çocuklara, kadınlara, sivillere, BM’nin almış olduğu kararlara ve her şeyden önce yaşam hakkına dair yapmış olduğu saldırıları Efes Selçuk Belediye Meclisi olarak kınamamız gerektiğini belirterek, konuyu oylarınıza sunuyorum. Bu partiler üstü bir durumdur. Yaşam hakkı bütün partilerin sonuna kadar savunduğu bir haktır.   Filistin’de bulunan kadınları, çocukları ve sivilleri düşünürsek, onların yaşam hakkı hepimizin savunduğu esaslardan birisidir. Efes Selçuk Belediye meclisinin tüm Efes Selçuk adına bu saldırıları kınadığını belirtmek isterim” dedi.

Başkan Sengel’in önerisi belediye meclisinde oy birliğiyle kabul edildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.