Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ege Bölgesi 3. Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı

Ege’nin turizm merkezlerinden olan

Ege’nin turizm merkezlerinden olan Kuşadası’nda Efes Fuar ve Kongre Merkezinde 21-24 Şubat 2018 tarihleri arasında Ege Bölgesi Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı bu yıl 3.kez GL Platform Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek.

Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği, Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği, Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği gibi sektörün pek çok önemli kuruluşu tarafından desteklenmekte olan Ege Bölgesi 3. Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı, bölgede giderek gelişen ve yaygınlaşan otel, restaurant, cafe-bar işletmeleri için dekorasyon ve mefruşatı, endüstriyel mutfak, çamaşırhane, servis ve ikram ekipmanları,  temizlik, gıda ve sarf malzemelerinin bulunacağı ve tedariğinin sağlanacağı bir platform olacak. Turizm işletmelerinin Türkiye’de en yoğun olduğu bölge olması itibari ile Ege Bölgesi merkezli düşünülen fuar sadece bölgeden değil, tüm Türkiye’deki kamu kurum ve kuruluşlarının ve sosyal tesislerin üst düzey yöneticilerini de ağırlayacak.

Ekonomi Bakanlığınınn İhracatı Destekleme Müdürlüğü koordinesi ile yurtdışından da heyetlerin geleceği fuar, çeşitli yarışma,show ve etkinliklere de ev sahipliği yapacak.

Türkiye’nin her yerinden konaklama ve ağırlama tesislerinin tüm ekipman ve hizmetlerini karşılamak için tercih edecekleri.

Turistik tesislerin artışı, kapasite yükseltimi, çağdaş turizm normlarına ulaşma, hizmet çıtasının yükseltilmesi ve markalaşma alanındaki çalışmaların da güçlendirilmesi hedeflenen Ege Bölgesi 3. Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı’nda hedef,  bu yıl 15.000’nin üzerinde  profesyoneli ve yurtdışından çok sayıda otelin yöneticisini ağırlamak olacak.

GL Platform Fuarcılık tarafından organize edilen Kıyı Ege Turizm Fuarı da Ege Bölgesi 3. Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı ile birlikte düzenlenecek. Ege bölgesinin ülkenin turizm zenginliklerini, yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentalara, satın alıcılara ve tatil planlamakta olan son tüketicilere göstermeyi hedefleyen fuar, geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da farklı destinasyonlarla çok sayıda katılımcıya ev sahipliği yapacak.