Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ege bölgesine yağış geliyor! İzmir, Denizli, Uşak, Afyon, Kütahya, Manisa, Muğla, Aydın Hava Durumu

Meteoroloji Genel müdürlüğü’nden alınan verilere göre, Karadeniz üzerinden gelen serin ve yağışlı hava dalgasının etkisine girecek olan Ege Bölgesi’nde sıcaklıları ila 4 derece civarında düşüreceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel müdürlüğü'nden alınan

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre; Ege Bölgesi’nin kuzey kesimlerinin bugün Karadeniz üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Bugün kuzey kesimlerde başlayacak yağışların, Cuma günü Orta Akdeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı sistem ile birlikte bölgenin büyük bir bölümünde görüleceği, Cumartesi günü ise bölgeyi terk etmesi bekleniyor. Bugün bölgenin kuzey kesimlerden başlayarak azalacak hava sıcaklığının özellikle Cuma günü bölge genelinde 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor.

CUMA GÜNÜ BÖLGE GENELİNDE YAĞIŞ GEÇİŞLERİ VAR!

Bugün Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinde yağmur ve sağanak şeklinde yağış geçişleri bekleniyor. Cuma günü bölgenin büyük bir bölümünde yağış geçişleri olacağı tahmin ediliyor. Yağışların genel olarak sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde olması; rüzgarın Balıkesir’in kuzeyi ve Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve zaman zaman fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

HAFTASONU SICAKLIKLAR ARTACAK

Ege Bölgesi’nde Cumartesi günü yağış beklenmiyor. Hava sıcaklığının Pazar günü bölge genelinde tekrar artacağı tahmin ediliyor.

İŞTE İLLERE GÖRE HAVA TAHMİNLERİ

Az bulutlu ve açık, zamanla Kuzey ve Kıyı Ege’nin parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

DENİZLİ °C, 24°C

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu

İZMİR °C, 24°C

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu

KÜTAHYA °C, 20°C

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu

MUĞLA °C, 23°C

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu