Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ege derbisinde kazanan Manisa FK

Ege derbisinde Denizlispor evinde Manisa FK’yı ağırladı. Manisa FK, mücadeleden ilk yarıda bulduğu penaltı golü ile 1-0 üstün ayrıldı.

Ege derbisinde Denizlispor evinde

Spor Toto 1. Lig 21. haftasında Denizlispor bugün saat 13:30’da Atatürk Stadı’nda başlayan maçta Manisa FK’yı ağırladı. Maç öncesinde ve 6’ncı dakikada trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Çalık için saygı duruşu yapıldı. Mücadelede Burak Pakkan düdük çaldı.

MANİSA FK İLK YARIYI PENALTI GOLÜ İLE ÖNE GEÇTİ

Mücadelenin ilk yarısının 22’nci dakikasında Manisa FK öne geçti. Ceza sahası içinde topla buluşan Erhan Çelenk, Muhammed’in müdahalesi ile yerde kaldı. Hakemin penaltı kararının ardından topun başına geçen Gakpa topu ağlarla buluşturdu. İlk yarının kalan dakikalarında iki takımda girdiği pozisyonları değerlendiremedi. Denizlispor soyunma odasına 1-0 yenik gitti.

İKİNCİ YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Mücadelenin ikinci yarısında Denizlispor topa daha fazla sahip olan taraf olsa da net pozisyonlar üretemedi. Manisa FK kontrataklarında ise yeşil siyahlı savunma geçit vermedi. İkinci yarıda gol sesi çıkmayan mücadeleden Denizlispor 1-0 mağlup ayrıldı.

Denizlispor bu mağlubiyetle 19 puanda kalırken, Manisa FK puanını 25’e yükseltti. Yeşil siyahlılar 22. haftada Ankaragücü’ne konuk olacak. Manifa FK ise evinde Gençlerbirliği’ni ağırlayacak.