Ege Temsilcisinin Kupalarına Haciz Geldi

Ege Temsilcisinin Kupalarına Haciz Geldi

2017-2018 sezonunda maddi sıkıntıların etkisi ile Spor Toto 1. Lig’e veda eden Manisaspor’un kasap borcu yüzünden kupalarına haciz geldi.

TFF 2. Lig ekiplerinden Manisaspor’un kupalarına haciz geldi. Edinilen bilgiye göre şehirdeki bir kasaba olan 161 bin TL’lik borcu nedeniyle haciz işleme gerçekleşti.

ESKİ BAŞKANDAN KALAN BORÇ

Kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüzün eski başkanı Abdullah Mergen döneminde et ürünlerinin alındığı bir kasaba, 161 bin lira alacağına karşılık hiçbir ödeme yapılmazken, esnaf da alacaklarına karşılık kulübümüze icra göndermiştir. Bu doğrultuda alacaklara karşılık kupalarımız haczedilmiştir” ifadelerine yer verildi.

”MANİSASPOR AYAĞA KALDIRILMALIDIR”

Kulübün içinde bulunduğu sıkıntılı duruma değinen açıklamada,”şu ifadelere yer verildi:“Mevcut yönetim kurulumuz, geçmişinde şehrin tanıtımına ve ticaretine büyük katkı sağlayan, sportif başarılarının yanı sıra Türk futboluna sayısız yetenek kazandıran bu büyük camianın ayakta kalması adına yoğun mesai harcarken, şehirdeki duyarsızlık bizleri derinden yaralamaktadır. Manisaspor sahipsiz bırakılmamalı, şehrimiz yeniden bütünleşerek Manisaspor’u ayağa kaldırmalıdır. Bu birlikteliğin kısa sürede sağlanarak Manisaspor’un eski günlerine geri döneceğinden şüphemiz yoktur.” sözleri de dikkat çekti.

Yayınlama: 22.09.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.