Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ege’de “Acil Serviste İletişim ve Yönetim” Sempozyumu Düzenlenecek

Ege Üniversitesi(EÜ) ev sahipliğinde;

Ege Üniversitesi(EÜ) ev sahipliğinde; Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü ve Tıpta Multidisipliner Yaklaşım Derneği işbirliği ile 7-8 Eylül 2018 tarihlerinde “Acil Serviste İletişim ve Yönetim Sempozyumu” gerçekleştirilecek. EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan ve İzmir İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Bediha Salnur’un onursal başkan olarak katılacağı sempozyumda ülkemizin çeşitli sağlık kurumlarından bilim insanları bir araya gelecek.

EÜ Tıp Fakültesi Muhittin Erel Amfisinde yapılacak sempozyum, içeriği ile Türkiye’de bir ilke imza atacak. Sempozyum kapsamında; acil serviste kriz yönetiminde doğru iletişim yöntemleri, acil servislerde hekim, hemşire, yönetici ilişkileri, çatışma yönetimi, şikayet yönetimi, zor hasta yakınları ile doğru iletişim, algı ve imaj yönetimi, hasta memnuniyeti, takım çalışması, acil tıpta malpraktis ve şiddet gibi güncel ve önemli sorunlar tartışılacak.

Etkinlik kapsamında, farklı alanlarda uzmanlaşmış bilim insanları  yapacakları sunumlarda; acil servis çalışanları arasındaki koordinasyon, çalışanlar ile hasta ve hasta yakınları arasındaki iletişimin nasıl kurulması gerektiği, doğru iletişimin karmaşık görünen birçok meseleyi nasıl kolaylaştırdığı ve acil servislerde adli tabiplik süreçlerinin nasıl işlediğine dair konu başlıkları kapsamlı bir şekilde değerlendirilecek.