Ege’de bugün hava nasıl olacak? İzmir, Denizli, Aydın, Manisa, Muğla, Afyon, Kütahya Uşak hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre, Ege Bölgesinde 8 kentte hava nasıl olacak? İşte İzmir, Denizli, Aydın, Muğla, Manisa, Uşak, Afyon, Kütahya hava durumu

Ege’de bugün hava nasıl olacak? İzmir, Denizli, Aydın, Manisa, Muğla, Afyon, Kütahya Uşak hava durumu
Yayınlama: 20.11.2019
A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yurt genelinde yağış beklenmiyor. Yurdun kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Marmara, İç Ege, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EGE’DE HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı, batı ve iç bölgelerde mevsim normalleri üzerinde, doğu bölgelerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

EGE’DE RÜZGAR DURUMU

Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Marmara’nın batısı, Kıyı Ege, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu’da batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

EGE BÖLGESİNDE HAVA DURUMU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR °C, 16°C
Az bulutlu

İZMİR °C, 22°C
Az bulutlu

MANİSA °C, 19°C
Az bulutlu

MUĞLA °C, 19°C
Az bulutlu ve açık

AYDIN °C, 19°C
Parçalı ve az bulutlu

UŞAK °C, 18°C
Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, sabah ilk saatlerde yer yer pus ve sisli.

KÜTAHYA °C, 18°C
Az bulutlu ve açık

DENİZLİ °C, 19°C
Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, sabah ilk saatlerde yer yer pus ve sisli .

EGE DENİZİNDE HAVA NASIL OLACAK?

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, gece saatlerinde Kuzey Ege’nin kuzeyi sağanak yağışlı, Rüzgâr: Kuzey Ege’de güney ve güneydoğu, ilk saatlerde kuzeyinde kuzeydoğudan, Güney Ege’de güney ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.