Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ege’de haftasonu hava nasıl olacak? İzmir, Denizli, Uşak, Afyon, Kütahya, Manisa, Muğla, Aydın Hava Durumu

Meteorolji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre Ege Bölgesi’nde bulunan 8 ilin hava raporunu sizler için hazırladık. Aydın, İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Uşak ve Kütahya’da hava durumu nasıl olacak?

Meteorolji Genel Müdürlüğü'nden alınan

Meteoroloji genel müdürlüğü’nden alınan verilere göre Ege bölgesinde 2 Kasım tarihinde nasıl bir hava bizi bekliyor? İzmir, Denizli, Aydın, Afyonkarahisar, Uşak, Muğla, Kütahya’da hava durumu nasıl olacak?

METEOROLOJİDEN DEĞERLENDİRME RAPORU

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; Yurdumuzun bugün Karadeniz üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Bugün (Perşembe) kuzey kesimlerde etkili olmaya başlayacak yağışların, Cuma günü Orta Akdeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı sistem ile birlikte ülkemizin büyük bir bölümünde görüleceği, Cumartesi günü doğu bölgelerde etkili olduktan sonra yurdu terk etmesi bekleniyor. Bugün(Perşembe) kuzeybatı kesimlerden başlayarak azalacak hava sıcaklığının özellikle Cuma günü iç ve batı bölgelerimizde Cumartesi günü ise yurdun kuzeydoğu kesimlerinde 4 ila 7 derece azalacağı tahmin ediliyor.

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

2 Kasım 2019 Cumartesi günü, Doğu bölgelere hareket edecek olan yağışlı havanın Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde yağışlara neden olduktan sonra yurdu terk etmesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının Pazar günü iç ve batı bölgelerde, hafta başından itibaren ülkemiz genelinde tekrar artacağı tahmin ediliyor.

İŞTE EGE İLLERİNDE HAVA DURUMU

Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DENİZLİ °C, 22°C
Az bulutlu

İZMİR °C, 20°C
Az bulutlu

MANİSA °C, 22°C
Az bulutlu

MUĞLA °C, 22°C
Az bulutlu

EGE’DE DENİZLERDE HAVA

Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), zamanla 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, zamanla 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.