Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ege’de “Yeşil Kampüsüm” yarışması

EGE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ, SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI VE EGE ÜNİVERSİTESİ FOTOĞRAF TOPLULUĞU’NUN DÜZENLEDİĞİ “YEŞİL KAMPÜSÜM” TEMALI FOTOĞRAF VE KISA FİLM YARIŞMASI BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR.

Bu haberin fotoğrafı yok

Ege Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Ege Üniversitesi Fotoğraf Topluluğu’nun düzenlediği “Yeşil Kampüsüm” temalı fotoğraf ve kısa film yarışması başvuruları devam ediyor.

Dünyada ve ülkemizde yaygınlaşan “Yeşil Kampüs” uygulaması ile çevreye duyarlı, enerji tasarrufu yöntemlerini iyi kullanan ve kalkınmaya katkıda bulunan kampüsler oluşturulması hedefleniyor. Bu kapsamda Ege Üniversitesi Yerleşkesi içerisinde başlatılan daha yeşil, daha güvenli ve yaya dostu bir kampüs oluşturma çalışmaları hızla devam ediyor. Ege Üniversitesi öğrencilerinin katılımına yönelik olan yarışma ile öğrencilerin “Yeşil Kampüs” kavramına bakış açıları yorumlanırken, Ege Üniversitesinin görsel belleğine katkıda bulunan çalışmalar oluşturulacak. Fotoğraf ve kısa film alanında ilk üçe giren eserlere ödül verilecek olan yarışmada ayrıca her iki dalda da mansiyon ödülü sahiplerini bulacak. Yarışmaya başvurular 30 Kasım tarihine kadar www.yesilkampusum.ege.edu.tr internet adresinden yapılabilecek.