Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ege’nin Serin Sularının Sıcacık Oteli Açıldı

Ege Bölgesi’nin en farklı

Ege Bölgesi’nin en farklı oteli olan Zeytinli Konak Butik Oteli açıldı.

[dropcap]İ[/dropcap]zmir’in Karaburun ilçesinde bulunan otelin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa, Karaburun Belediye Başkanı  Ahmet Çakır, 24. Dönem CHP İzmir Milletvekili  Mustafa Moroğlu, Tarım İl Şube Müdürü  Fatih Kılıç, Karaburun Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Latif Ok katıldı.Zeytinli Konak Butik Otel sahiplerinden Hicran Sazak’ın konuşması ile başladı. 

OTEL SAHİBİ HİCRAN SAZAK

Zeytinli Konak Butik Oteli, mavi ile yeşili bir arada görmek isteyenler için Ege’nin en tercih edilebilir otelidir. Nergiz kokuları eşliğinde dağ havasının bol oksijenini içinize çekerken, Karaburun’un masmavi koylarına şahitlik etmek sizi gerçekten tatil yapmış ve dinlenmiş hissettirecek. Stresinizden Zeytinli Konak Butik Otel’in ziyaretçisi olur olmaz uzaklaşacaksınız. 

Zeytinli Konak Butik Oteli, samimi ve güleryüzlü ekibiyle, Karaburun’un nadir koylarının isimlerini yakıştırdıkları sıcacık odalarıyla ziyaretçilerini bekliyor.

OTEL SAHİBİ HİCRAN SAZAK, KARABURUN BELEDİYE BAŞKANI  AHMET ÇAKIR, TARIM İL ŞUBE MÜDÜRÜ FATİH KILIÇ ve 24. DÖNEM CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ  MUSTAFA MOROĞLU
OTEL SAHİBİ İBRAHİM SAZAK, KARABURUN BELEDİYE BAŞKANI  AHMET ÇAKIR, OTEL SAHİBİ HİCRAN SAZAK ve 24. DÖNEM CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ  MUSTAFA MOROĞLU