Ege’ye gökgürültülü sağanak yağış uyarısı! Denizli, İzmir, Aydın, Uşak, Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Muğla Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre, Ege bölgesinde 8 ilin tamamında hafif veya sağanak yağış bekleniyor. Özellikle Muğla için aşırı sağanak uyarısı yapan Meteroloji Muğla’ya saat verdi.

Ege’ye gökgürültülü sağanak yağış uyarısı! Denizli, İzmir, Aydın, Uşak, Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Muğla Hava Durumu
Yayınlama: 05.11.2019
A+
A-

Meteroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre, bölge genelinde hava durumu, Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri ile Manisa ve Denizli çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Muğla çevrelerinde öğle saatlerine kadar kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

MUĞLA YİNE UYARILDI!

Muğla’da bugün öğleden sonra, gece ve yarın sabah saatlerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli ve yer yer şiddetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, küçük çaplı dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

İŞTE EGE KENTLERİNDE HAVA DURUMU

DENİZLİ °C, 21°C

Parçalı ve çok bulutlu, hafif sağanak yağışlı

İZMİR °C, 21°C

Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

MANİSA °C, 22°C

Parçalı ve çok bulutlu, hafif sağanak yağışlı

MUĞLA °C, 18°C

Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerine kadar kuvvetli olması bekleniyor.

UŞAK °C, 19°C

Parçalı yer yer çok bulutlu ve hafif sağanak yağmurlu.

AFYONKARAHİSAR °C, 19°C

Parçalı yer yer çok bulutlu

KÜTAHYA °C, 19°C

Parçalı ve çok bulutlu

AYDIN °C, 24°C

Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı

EGE’DE DENİZLERDE HAVA NASIL OLACAK?

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgâr: Güney ve güneybatı, Orta ve Güney Ege’de güney ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.