Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

EGİAD Ticaret Köprüsü İş Dünyasını Birleştirdi

“EGİAD 6. Ticaret Köprüsü”

“EGİAD 6. Ticaret Köprüsü” İzmir Hilton Oteli’nde gerçekleştirileştirildi.

Ticaret Köprüsü toplantısında üyelerin en temel beklentilerinden biri olan İş Ağlarını (networking) kurmak ve genişletmek amacıyla oluşturulan söz konusu etkinlikte üyeler; diğer üye firmaların sektörleri, üretim ve hizmet alanları hakkında bilgi alacakları, ticaret ağlarını ve ortaklıklarını geliştirebilecekleri bir zeminde biraraya gelmesi amaçlandı.
Bu yıl 6.cısı düzenlenen etkinlik, bölge çapında genişleterek Batı Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (BASİFED) üyesi ESİAD, İZİSAD, İZİKAD, EGİKAD ve Ege Yonetim Danışmanları Derneği olmak üzere beş derneğin  katılımıyla gerçekleşti.

Organizasyon EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı “Aydın Buğra İlter”in konuşmasıyla başladı. Konuşmasında rekabet ve iş modellerinin hızla değiştiği, yeni ve yenilikçi sistemlerin her geçen gün iş yaşamını farklı boyutlara taşıdığı bir süreçten geçtiğine dikkat çekerek, bu süreci en iyi şekilde değerlendirmenin yolunun networking’ten geçtiğini dile getirdi. Ve şöyle devam etti: sosyal ağların daha çok dijital ortama taşındığı günümüzde yüzyüze, doğrudan iletişimin gücü ve etkisi aslında çok daha önemli.  Günümüzde iyi bir network’ü olmayan bir girişimci ve yatırımcının hayatta kalması mümkün degil. Sosyal sermaye bir letisimci için iş hayatına atılırken olmazsa olmaz kriterlerin başında yer alıyor.

Program kapsamında “Galata Business Angels – Melek Yatırımcı Üyesi Ömer Faruk Akarca ile Melek Yatırımcılık”  başlıklı sunum yaptı. Melek yatırımcılık faaliyetine ilk olarak 2010 yılında başladığını söyleyen “Ömer Faruk Akarca” konuşmasında Ben “melek yatırım” yapmak istediğimde insanlar şüpheyle bakıyordu. ABD’de şöyle bir şey var; melek yatırım ağları var, kendi içlerinde yeni bir proje geldiğinde kendi analizini yaptıgını; bunu yanında bireysel yatırımcılara danışmanlık şirketlerinin yardımcı olduğuna değindi.

Toplantı Ticaret Köprüsü Hakkında Bilgilendirme ve Ticaret Köprüsü Üyeler arası ikili iş görüşmeleri oturumu ile devam etti.