Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eğitimci Başkan’dan MABEM’e övgü

SALİHLİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ KAYDA, MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN İLÇEYE KAZANDIRILAN MABEM VE KOORDİNASYON MERKEZİ’Nİ ZİYARET EDEREK ÇALIŞAN PERSONELE KOLAYLIKLAR DİLEDİ.

SALİHLİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 17 ilçede üstün başarıyla hizmet veren ve öğrencilerin gelecek planlamalarında önemli bir yere sahip olan MABEM kursları, her kesimden vatandaşın takdirini topladı.

Salihli’nin eğitimci Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan MABEM ve Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek çalışan personele kolaylıklar diledi. Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu ile birlikte MABEM’i gezen Başkan Kayda, MABEM Müdürü Ahmet Zühtü Özer’den bilgi alarak, öğretmenler ile sohbet etti. Ziyarete, Büyükşehir Belediyesi Salihli Muhtarlıklar Şube Müdürü Nilhan Kılıç da eşlik etti. Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’de açılan Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezini de (MABEM) ziyaret eden Başkan Kayda, MABEM’de görev yapan tüm öğretmenlere çiçek vererek Öğretmenler Günü’nü kutladı. MABEM’in 30 öğretmen ile 966 öğrenciye eğitim hizmeti verdiğini ifade eden Başkan Kayda, “Büyükşehir Belediyemizin yaptığı bu hizmet, maddi anlamda ailelere, eğitim anlamında da öğrencilere katkı sağlıyor. Eğitim camiasında 33 yıl görev yaptım ve MABEM bu anlamda büyük bir eğitim hizmeti veriyor” dedi.