Emet Belediyesi’nden örnek çalışma

KÜTAHYA’NIN EMET İLÇESİNDE 20 YIL ÖNCE OKUL KENARLARINA DİKİLEN AĞAÇLARIN OKULUN YIKILMASI DOLAYISIYLA ZARAR GÖRMEMESİ İÇİN BELEDİYE TARAFINDAN SÖKÜLÜP YENİ YAPILAN MESİRE ALANINA NAKİL EDİLMESİ TAKDİRLE KARŞILANDI.

Emet Belediyesi’nden örnek çalışma

Kütahya’nın Emet ilçesinde, 20 yıl önce okul kenarlarına dikilen ağaçların okulun yıkılması dolayısıyla zarar görmemesi için belediye tarafından sökülüp yeni yapılan mesire alanına nakil edilmesi, takdirle karşılandı.

Emet Belediyesinin yeşile gösterdiği hasasiyeti memnuniyetle karşıladığını belirten ve 20 yıl önce ağaçları öğrencileriyle birlikte diktiğini belirten Emekli Öğetmen Mehmet Erdem, ’’Emet İmam Hatip Lisesi’nde görev yaptım. İmam Hatip Lisesi Pansiyonu arkasında bulunan ağaçların, pansiyon yıkılırken zayi olacağını düşünüyorduk. Ağaçların zayi olacağından dolayı üzülüyorduk. Fakat Emet Belediye Başkanımız ağaçları heba etmemiş, götürmüşler. Bundan çok memnunuz biz. Bir çok arkadaşımızın emeği var orada, yalnız benim değil’’ diye konuştu.

İkinci Etap Toki alanının bulunduğu bölgeye yeni bir park yaptıklarını belirten Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, ’’Yaklaşık 2 bin metrekare alanın üzerinde geniş bir park alanı yapıyoruz ve bu alanı yeşillendiriyoruz. Tabiki burayı yeşillendirirken Gazi Kemal İkokulu ve Emet İmam Hatip Lisesi inşaat alanında var olan ağaçlarımıza hiç bir zayiat vermeden, ağaç dikme makinasıyla sökerek ve yerlerinden alarak yeni park alanına taşıyoruz. Çünkü biz şuna inanıyoruz, yeşil bizim için çok önemli. Bu ağaçları diken kardeşlerimiz şuanda bizi ziyaret ediyor, bu ağaçları biz dikmiştik deyip bizlere teşekkür ediyor ve mutluluk duyuyorlar. İnşallah yeni parkımızı yakında hizmete sunduğumuzda, Emet için güzel yürüyüş yolları, güzel bir park alanı, dinlenme yeri ve mesire alanı olacak. Bu konuda bize yardımlarından dolayı Kütahya Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.(YD-EFE)

Yayınlama: 01.12.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.