Emin Okkaya Bağımsız Milletvekili Adaylığını Açıkladı.. Acıpayam’ın Desteğini İstedi

Emin Okkaya Bağımsız Milletvekili Adaylığını Açıkladı.. Acıpayam’ın Desteğini İstedi

Emin Okkaya bugün gerçekleştirdiği basın toplantısı ile Denizli Bağımsız Milletvekili adaylığını açıkladı. Okkaya, basın toplantısında AK Parti’den aday adayı olmasına rağmen temayüllerine alınmaması için,”Beni bir vatan haini,bir terörist gibi dışarıda bıraktılar”dedi.

 

Emin Okkaya bugün Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleştirdiği basın toplantısında Denizli Bağımsız Milletvekili Adaylığını açıkladı.

Kendini Tanıttı

Basın toplantısında kendisini tanıtarak başlayan Okkaya, “Acıpayamlıyım, 54 yaşındayım. İlkokul, ortaokul ve liseyi Acıpayam’da bitirdim. Üniversite tahsilimi Elazığ’da Fırat Üniversitesi’nde Veterinerlik Fakültesi’nde tamamladım. Ayrıca Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İktisadi İdari Bilimler Yönetimi Yerel Yönetimler Bölümü’nü bitirdim. Askerliğimi Kütahya’da yaptım. Mesleğime Çameli’de Belediye Veteriner Hekim olarak başladım. Daha sonra Tarım Bakanlığı’na geçerek Artvin’de Şube Müdürü olarak görev yaptım. Çameli, Acıpayam, Kale ilçelerinde de İlçe Müdürü olarak, Denizli’de ise Tarım İl Müdürlüğü’nde Veteriner Hekim olarak 2015 yılında 26 yıllık bir hizmetten sonra görevimi tamamlayarak emekli oldum. Evliyim ve 3 çocuk babasıyım. Denizli’de tarım ve hayvancılık konusunda birçok hizmetlere imza attım. Kültürel, sanatsal ve spor alanında faaliyetlerim oldu. Çamelispor’un kuruluşunda görev aldım. 5 yıl başkan yardımcılığı yaptım. 8 ulusal kanalda filmlerin var, oyunculuk yaptım. Başrol yardımcısı olarak setlerde görev aldım” dedi.

”Denizlimizin Bağımsız Milletvekili Adayı olarak şu anda karşınızdayım”

“Dün dünde kaldı cancağızım, bugün güzel şeyler konuşmak lazım” diyerek Mevlana’nın sözüyle konuşmasına devam eden Okkaya, “ Bugün yeni bir sayfa açarak, politikanın gündeminden arınmış, korkularından sıyrılmış, boyunduruğundan çıkmış, halkıyla birlikte gönül gönüle, el ele, demokrasinin güzeliği içerisinde insanlarımızın dertlerini, tasalarını, sevinçlerini ve mutluluklarını birlikte yaşamak, tecrübelerimle, bilgimle, vatanıma milletime gününe kadar olduğu gibi hiçbir menfaat gözetmeden hizmet verebilmek üzere Denizlimizin Bağımsız Milletvekili Adayı olarak şu anda karşınızdayım.”dedi.

”Vatan haini, terörist gibi muamele gördüm”

Açıklamalarının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Okkaya, AK Parti’den aday adaylığı süreci, temayüle alınmaması hakkında sorulan soruyu cevapladı. Okkaya,”Öncelikle AK Parti’de 24-25 ve 26 aday adayı oldum. 25 ve 26. dönemlerde 6. sıradan aday gösterildi.Birlikte çalıştığımız arkadaşlarla görevimizi layıkıyla yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Ben AK Parti’den ihraç edilmedim. Hakkımda uygulanmış bir disiplin cezası yoktur. Süreci devam eden soruşturma vardır ve tamamlanmamıştır. Seçimlerin açıklanması ile içinde bulunduğum siyasi partinin milletvekili adayı olarak tekrar aday adaylığına başvurdum. Fakat aslı olmayan bahane ve nedenlerle adaylığım engellenmek istendi ve engellendi. Ama demokrasi var arkadaşlar bakın bugün bağımsız milletvekili adayıyım. Ben Denizli halkının sesini Ankara’ya duyurmak için tekrar aday oldum. Ancak vatan haini, terörist gibi muamele gördüm”dedi.

Yayınlama: 22.05.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.