Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emine Bulut için 1 dakikalık sessizlik!

Spor Toto Süper Lig’in 2. hafta açılışın maçında oynanacak Beşiktaş-Göztepe maçında, bugün gündeme gelen ve yürekleri yakan Emine Bulut cinayeti için santrada iki takım kadın cinayetlerine tepki çekmek için santradan sonra 1 dakika boyunca sessiz kalma kararı aldı. Beşiktaş’ın çağrısına Göztepe cephesinden destek geldi.

Spor Toto Süper Lig'in

Kırıkkale’de yaşayan Emine Bulut, 4 yıl önce boşandığı Fedai Baran tarafından kızının gözleri önünde öldürüldü. Eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut’un son görüntüsü sosyal medyada ortaya çıktı. Dehşet verici görüntüler Türkiye’de kadına şiddetin son raddeye geldiğini gösterirken, gözleri önünde ölen annesine ‘Anne ölme’ diyen küçük kızın feryadı yürekleri dağladı. Yaşanan bu feci olaya sosyal medyadan tepkiler de çığ gibi büyüyor.

Ege, ‘Emine Bulut’ cinayeti için sessiz kalmadı!

MAÇ SESSİZ BAŞLAYACAK

Spor Toto Süper Lig’in 2. hafta açılış maçında bu gün saat 20.30’da Vodafone Park’ta Beşiktaş ile Göztepe karşı karşıaya gelecek. Bugün Türkiye gündemine düşen ve yürekleri yakan Kırıkkale’de meydana gelen vahşi kadın cinayetine dikkat çekmek için iki kulüp karar aldı.

Beşiktaş Kulübü’nden Türkiye’yi sarsan Emine Bulut cinayeti ile ilgili çağrı geldi. Siyah-beyazlılar, resmi sosyal medya hesaplarından Emine Bulut cinayetine dikkat çekmek için maç başladığında 1 dakika tezahürat yapılmaması yönünde paylaşımda bulundu. “Santrayla 1 dakika sessizlik” çağrısına Göztepe’den de destek geldi.

Denizli, Emine Bulut cinayetine sessiz kalmadı