Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emniyet Müdürü Demir Ak Parti Adayı Mı Olacak?

Bu haberin fotoğrafı yok

Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’in memleketi Alanya’dan Belediye Başkanlığı için aday olarak gösterileceği iddiaları güçleniyor.

Halen Emniyet Müdürlüğü görevini sürdüren Demir’in, AK Parti’den Alanya Belediye Başkanlığı için aday gösterileceği konuşuluyor. Bahsi geçen iddialar güçlenirken Demir’in nasıl bir adım atacağı şimdilik merak konusu. Mevlüt Demir’in iddia edildiği gibi siyasete atılma kararını en geç 1 Aralık tarihine kadar vermesi bekleniyor. Zira seçimlere katılabilmek için görevinden ayrılması gereken kamu görevlileri, en geç 1 Aralık 2018 Cumartesi saat 17:00’ye kadar görevlerinden ayrılma isteğinde bulunması gerekiyor.

MEVLÜT DEMİR KİMDİR?

Mevlüt Demir, Alanya’da doğdu. Polis Akademisi mezunu olan Demir, İnterpol dahil çok sayıda yurt dışı ve uluslararası görev aldı. İngilizce, Almanca, İtalyanca ve Arapça bilen Demir, aynı zamanda doktorasını tamamladı. Polis Başmüfettişiyken Başbakan Recep Tayyip Erdoğann’ın talimatıyla Denizli İl Emniyet Müdürü oldu. Denizli’de yaptığı başarılı çalışmaların ardından Konya Emniyet Müdürü olarak tayin edildi. Demir’, Paralelle mücadele konusunda Konya’da önemli çalışmalar yaptı. Daha sonra bu başarının arkasından yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın talimatları ile Denizli il emniyet müdürlüğü görevine getirildi burada da son derece başarılı çalışmalara imza atan Mevlüt Demir Denizlide Alanya’ya olan özlemini de sürekli yaşatmaya çalışıyor. Demir Alanya halkı ve çevresi tarafından da oldukça sevilen disiplinli bir kişi olarak biliniyor.