Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

En güzel üzümler yarışacak!

Manisa’nın Salihli ilçesinde bölgenin en önemli ürünü çekirdeksiz kuru üzümün tanıtımı amacıyla ilk kez gerçekleştirilecek olan ‘1.Çekirdeksiz Kuru Üzüm Şenliği’nde ilçenin bereketli topraklarında yetişen kuru üzümler yarışacak. 

Manisa’nın Salihli ilçesinde bölgenin

Salihli Belediyesi öncülüğünde kurum ve kuruluşların desteğiyle Atatürk Caddesi’nde 4-5 Eylül tarihlerinde “Altın ülkenin, altın taneleri” sloganı ile gerçekleştirilecek olan şenlikte en güzel kuru üzüm yarışmasında en güzel üzümler yarışacak. Kuru üzüm yarışmasına katılacak olan üreticilerin 5’er kilogramlık üzümleri, 2 Eylül tarihine kadar ziraat odasına teslim etmeleri istendi. Üzümler yarışacak.

SÜMER EZGÜ VE DERYA ULUĞ SAHNEYE ÇIKACAK

Öte yandan üzüm yarışmasında birinciye tam, ikinciye yarım, üçüncüye çeyrek altın ve dördüncüye mansiyon ödülü, çeyrek altın ve sürpriz hediyelerle ödüllendirileceği öğrenildi. Ayrıca Çekirdeksiz Kuru Üzüm Şenliği ile Kurtuluş günü etkinleri kapsamında 4 Eylül Günü Sümer Ezgü, 5 Eylül Günü Atatürk Caddesi’nde Derya Uluğ konseri düzenlenecek.

Türk balını kimliklendirme projesi sürüyor!

Merkezefendi’de Melek Mosso rüzgarı esecek!

DERYA ULUĞ KİMDİR?

Derya Uluğ hakkında merak edilen sorulara cevaplar. Kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? sevgilisi kim? Albümleri, müzik kariyeri, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri.

15 yaşında iken Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bölüm Başkanı olan Alper Kazancıoğlu’ndan özel dersler alan Derya Uluğ 1986 İzmir doğumludur aslen İzmir’lidir. Muğla Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümü mezuniyetinin ardından İstanbul Haliç Üniversitesi’nde yüksek lisans yapmaktadır. Boyu 1.66 kilosu ise 53’tür.

Uzun yıllar sanatçı Ebru Gündeş’in vokalistliğini yapmıştır. 2016 yılında ise Okyanus isimli albüm ile müzik dünyasına sağlam bir giriş yapmış ve büyük beğeni toplamayı başarmıştır. Listelerde kısa sürede üst sıralarda yer almayı başarmış, albümün ismi olan Okyanus şarkısı’nı müzik severlerin beğenisine sunmuştur.

SULTANİYE ÜZÜMÜ NEDİR?

Sultan, sultanina, Thompson Seedless, Lady de Coverly Manisa Üzümü ve oval meyveli Kishmish olarak da adlandırılan oval, beyaz, çekirdeksiz bir üzüm çeşididir. Bu çeşitlilik Manisa’da yaygın olarak yetişen bir bölge olduğundan, Türkiye’de de İzmir üzümü olarak bilinir