Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erdoğan Önce İzmir, Sonra Denizli Adaylarını Açıklamak için Geliyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 5 Ocak’ta İzmir ilçe belediye başkan adaylarını açıklamak için gelecek. Erdoğan’ın İzmir’in ardından Denizli’ye geçerek buradaki adayları açıklaması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan daha önce İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak mevcut Başkan Osman Zolan’ı aday gösterildiğini açıklamaştı. MHP ile ittifak içerisinde seçime girecek olan AK Parti’de ittifak planlanan iller dışında büyük oranda adaylar belirlenmişti. İstanbul adayını sona saklayan Erdoğan bu haftada içerisinde üç büyük ile giderek adayları açıkalayacak.

5 Ocak’ta İzmir’e gelerek ilçe belediye başkan adaylarını açıklaması beklenen Erdoğan’ın bu açıklamanın ardından Denizli’ye geçerek burada da adayları duyurması bekleniyor. Erdoğan son olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’nin oğlu Atila Zeybekci’nin düğün töreni ve toplu açılış töreni için 15 Aralık tarihinde Denizli’ye gelmişti.