Erdoğan’ın 20 Bin Kapasite Açıklamasına Tepki Gelmişti, Şahin Tin’den Açıklama

Dün Denizli mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli’ye yapılması beklenen yeni stat projesini anlatırken, ’20 Bin kapasiteli’ ifadesi kullanmıştı. Kapasitenin yetersiz olduğunu düşünen Denizlisporluların yüreğine Denizli Ak Parti Milletvekili Şahin Tin yaptığı açıklama ile su serpti.

Erdoğan’ın 20 Bin Kapasite Açıklamasına Tepki Gelmişti, Şahin Tin’den Açıklama
Yayınlama: 22.02.2019
A+
A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Yerel Seçimleri çalışmaları kapsamında dün Denizli’de bir miting düzenledi. Mitingde konuşan Erdoğan, Denizli’de partisine yeniden teveccüh gerçekleşmesi halinde Denizli’de gerçekleştirecekleri projeleri Denizlililere anlattı. O projelerden biri de Denizli’de uzun süredir yapılması düşünülen Denizli’ye yeni stat yapımı projesi oldu. Miting esnasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘20.000 kapasiteli stadyum ihalesi devam ediyor’ ifadelerini kullandı.

TARAFTAR YETERLİ BULMADI

Stat kapasitesini 20 Bin olarak telaffuz eden Erdoğan’a Denizlisporlu taraftarlardan tepki geldi. Mitingi izleyen Denizlisporlular sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 20 Bin kapasitelik stat açıklamasının ardından, Denizli gibi milyonluk nüfusa sahip bir şehre 20 bin kapasitelik stadın yeterli olmayacağı ve geleceği de düşünmek gerektiği ile ilgili yorumlarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan daha yüksek kapasiteli bir stat projesi hazırlamasını beklediğini ifade eden taraftarların kafalarındaki soru işaretini AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ortadan kaldırdı.

TİN:”40 BİN” DEDİ

Konu ile ilgili Haberdenizli.com’a demeç veren Milletvekili Şahin Tin, “Ankara-İzmir Çevre yolu Pamukkale Kavşağı’nın yanındaki alana 40 bin kişilik stat kazandıracağız. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından projelendirildi.” dedi. Şampiyonluk hediyesi olarak kentin marka değeri olan Denizlispor’a yapılacak olan stat projesinin muhteşem olacağını söyledi.

İŞTE TARAFTARIN TEPKİLERİ

Yeni dönemde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yeni dönemdeki en önemli projelerinden biri olması beklenen stat projesi hakkında bilgi veren Tin, “İnşallah bu sene şampiyonluğa yürüyen Denizlispor’umuzu, gelecek yıl Süper Lig’de ve en yakın zamanda da yeni stadında izleyeceğiz. Son 16 yılda 22,5 milyar liralık yatırımla nasıl birbirinden büyük hizmetleri yaptıysak bundan sonra da şehrimizi hak ettiği kıymetlere ve eserlere kavuşturmaya aynı kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

HABER:SERKAN ÖZKURT-ORAL CAN TATAR

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.