Ertan ve Yetiş Ailelerinin Mutlu günü!

Denizli’nin genç ve başarılı gazetecilerinden Nurhayat Ertan ve Hüseyin Yetiş düzenlenen muhteşem bir törenle dünya evine girdi. Düğüne Denizli basın camiasından birçok isim katıldı.

Ertan ve Yetiş Ailelerinin Mutlu günü!

Birsen – Şevket Ertan’ın biricik kızları Gazeteci Nurhayat Ertan ile Ayşe İbrahim Yetiş’in biricik oğulları Çelikkol’da muhasebecilik yapan Hüseyin Yetiş hayatlarını birleştirdi. Genç çift için Harmony Düğün Salonu’nda nikah töreni düzenlendi. Törene; çiftin akrabaları, dostları ve davetliler katıldı. Genç çift ve yakınları gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendi.

NİKAHLARI KIYILDI

Genç çift alkışlar arasında salona girerek konukları selamladı. Ardından Nurhayat ve Hüseyin çifti nikahları kıyılacağı alana geçti. Burada kıyılan sade nikahla hayatlarını birleştirilen çift yine alkışlar arasında ilk dansları yapmak için pistte geçti. Burada danslarını yapan çiftte dostları, arkadaşları ve akrabaları da eşlik etti.

BAŞKAN DOĞAN SIRAYA GİRDİ

Dansın ardından takı merasimine geçildi. Takı merasimi sırasında Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan salona girdi. Ardından Başkan Doğan takı kuyruğuna girerek takı sırası bekledi. Doğan takısını taktıktan sonra çiftte mutluluk dileyerek masasına oturdu.

DOĞAN BASINLA BİRLİKTE OYNADI

Takılar takıldıktan sonra Nurhayat ve Hüseyin çifti takılarla birlikte dans etti. Ardından gecenin ilerleyen saatlerinde Başkan Doğan ve Basın mensupları oynamaları için pistte davet edildi. Doğan basınla birlikte çalan müzik eşiğinde oynadı.


Genç çift, gecenin ilerleyen saatine kadar dostları, arkadaşları ve akrabaları ile eğlendiler.

Yayınlama: 28.07.2019
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.