Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ertemur Bayrağı Teslim Aldı

Bu haberin fotoğrafı yok

Geçtiğimiz cumartesi günü il kogresinde yeni CHP’nin Denizli İl Başkanı olan Ali RIza Ertemur görevini teslim aldı. Bugün CHP Denizli İl Binası’nda gerçekleştirilen devir teslim töreninde Teoman Sancar görevi Ali RIza Ertemur’a teslim etti. 

Törene CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, eski dönem CHP İl Başkanı Teoman Sancar, CHP Denizli İl Başkanı Ali Rıza Ertemur, CHP ilçe başkanları, partililer katıldı ve yoğun ilgi gösterdi.

“Bu Coşku 2019 Zaferinin Bir Göstergesidir”

Törende konuşan eski dönem İl Başkanı Teoman Sancar, “Denizli’deki çoban ateşini yakmış bulunmaktayız. Bu coşku 2019 zaferinin bir göstergesidir. Şu an için çok rahat. Yeni İl Başkanımız Ali Rıza Ertemur’un en güzel şekilde görevi üstleneceğinden eminim. Bundan sonra o beni ne zaman çağırır, bana ne zaman görev verirse onun emrindeyim. Başkanıma hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

“Bayrağı Daha İleriye Taşıyacağız”

CHP’nin yeni İl Başkanı Ali Rıza Ertemur ise yaptığı konuşmada,” Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bize onurlu bir görev verdiniz. Bundan sonra tüm başkanlarımla aldığımız bayrağı daha ileriye taşımak için çalışacağız. Aldığımız bu bayrağı inşallah Büyükşehir’e dikeceğiz. Sorumluluğumuzun ve misyonumuzun ağır olduğunun farkındayız. Ama yılmayacağız, sonuna kadar mücadele edeceğiz. Tüm başkanlarıma teşekkür ediyorum” dedi.