Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eski başkanlar ve işadamları ile Denizlispor konuşuldu

Yukatel Denizlispor’da eski başkanlar, yönetim kurulu üyeleri ve iş adamları ile yapılan istişare toplantısında yönetime destek olunması konusunda fikir birliğinde bulunduklarını açıkladılar. Bu yılın sloganı “Denizlililer Tam Destek Hep Destek” olarak belirlendi.

Yukatel Denizlispor’da eski başkanlar,

Yukatel Denizlispor Yönetimi eski başkanlar, yönetim kurulu üyeleri ve iş dünyasından isimlerle birlik ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe kulüp eski başkanları Mustafa Baysal, Zafer Katrancı, Ali Marım ile birlikte Turgut Dalaman, Hasan Kasapoğlu, Seyfi Başer,Şeref Arpacı, Osman Aydınlı, İbrahim Tan, Mehmet Ekizler, Kamuran Uysal katıldı. Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin, yardımcıları Nevzat Yakı ve Kaan Şanlıkan’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda mevcut durum hakkında bilgi verildi. Kulübün mali ve sportif başarısının ele alındığı toplantıda kurumsal hafızasının geleceğe taşınmasında önemli, etkili olacak bilgiler paylaşıldı. Deneyimli yöneticiler tecrübelerini mevcut yönetime aktardı.

Sportif müsabakaların 3 sonuçlu olduğuna vurgu yapan tecrübeli yöneticiler, son müsabakalarda alınan sonuçlar karşısında sabırlı olmak gerektiğinin altını çizdi.  Konuşmalarda, mevcut yönetimin, uzun bir aranın ardından Kulübe şampiyonluk yaşatan ekip olduğu vurgulandı. Kulüp Başkanı Ali Çetin’in 47 gün gibi kısa bir sürede stadyum yenileme çalışmalarını tamamlamak ve mali yapıya düzenleme getirmek yönündeki gayretlerinin de göz ardı edilmemesi gerektiği kaydedildi.

Denizlispor yönetimi, mali konularda ve spor başarıda izlenmesi gereken yol hakkında da istişarede bulundu. Kulübün mali açıdan başarılı olduğu sportif başarı için de takıma ve yönetime desteğin devam ettirilmesi kararlaştırıldı. Bu yılın sloganı “Denizlililer Tam Destek Hep Destek” olarak belirlendi.