Esnaf’tan Doğan’a,”Sizi Başkan Görmek İstiyoruz”

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Sümer kapalı pazaryerinde alkışlarla karşılandı, Demirciler Çarşısı ziyaretinde ise esnaf onu başkan görmek istediğini söyledi.

Esnaf’tan Doğan’a,”Sizi Başkan Görmek İstiyoruz”

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan,  seçim gezilerini sürdürüyor. Geçtiğimiz gün Sümer Mahallesi’nde bulunan kapalı pazaryerini ziyaret etti. Kadınlara karanfil hediye eden Doğan, esnaf ve vatandaş tarafından alkışlarla karşılandı. Merkezefendi’de her kesimden vatandaşın daha rahat çalışmasını sağlayacaklarına söz veren Doğan, “Merkezinde insan olan projelerimiz ile Merkezefendi’de esnafın, kadınların, gençlerin kısacası tüm Merkezefendililerin rahat bir nefes almasını sağlayacağız. Merkezefendi sosyal belediyecilik konusunda parmakla gösterilen, mutlu insanların yaşadığı bir ilçe olacak” dedi.

AÇILIŞTA GÖZLER ONUN ÜSTÜNDEYDİ

Belediye Başkan Adayı Doğan, diş hekimleri İrfan Karababa ve A. Mert Nalbantoğlu’nun klinik açılışına da katıldı. Doğan “Açılışın her iki hekime ve Denizli’ye hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Karababa ve Nalbantoğlu’na çalışma hayatlarında başarılar dilerim” dedi. Kurdeleyi Denizli Milletvekilleri Kazım Arslan ve Teoman Sancar ile birlikte kesen Doğan’a açılış boyunca vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

ESNAF HALDEN ANLAYAN BAŞKAN İSTİYOR

Şeniz Doğan, bugün de Demirciler Çarşısı’nı ziyaret etti.  Ziyaret esnasında Kaleiçi esnafı, Doğan’dan değişim isteyerek, “Güzel Denizlimizi perişan ettiler, iş yapamaz hale geldik. Bayramyeri’ndeki dükkanlar birer birer kapanıyor. Bize güler yüzlü, halimizden anlayan, sorunlarımız çözecek başkan gerekiyor. Esnaflar olarak karar verdik. Hep beraber hareket edip, birlik olup, sizi başkan yapacağız” dedi.

Doğan, kendisine destek olan esnaflara teşekkür ederek, “Kaleiçi Çarşısı’nı canlandırmak için projelerimiz hazır. Denizli’nin tek tarihi çarşısını destekleyeceğiz, esnafın yüzünü güldüreceğiz.  Burayı cazibe merkezi haline getireceğiz. 1 Nisan sabahından itibaren her şey güzel olacak” dedi.

Yayınlama: 09.03.2019
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.