Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

F.I.T Geleceğin Endüstriyel Teknolojileri Metal İşleme Fuarı 2018

Sektörel yayıncılık hayatına 1987

Sektörel yayıncılık hayatına 1987 yılında başlayan Bileşim Yayıncılık ve Fuarcılık A.Ş 22-25 Şubat 2018 tarihleri arasında Ege Bölgesi’ndeki en önemli fuar alanı olan Fuar İzmir’de FIT Geleceğin Endüstriyel Teknolojileri Fuarı’nı organize ediyor.

[dropcap]G[/dropcap]eleceğin Endüstriyel Teknolojileri Otomasyon Fuarı 2018, Elektrik Elektronik ve Enerji Fuarı 2018, Hidrolik ve Pnömatik Fuarı 2018, Bina Otomasyonu ve Zayıf Akım Sistemleri Fuarı 2018 ve Metal İşleme Fuarı 2018 gibi fuarlarında içinde bulunacağı bu büyük fuar organizasyonu 4 gün sürecek ve katılımcılara potansiyel müşterileri ile tanışma ve iş yapma şansı tanıyacak.

5 Farklı Fuar Tek Çatı Altında

Gelecekte etkinlik kazanacak olan endüstriyel teknolojilerin Türkiye’nin bütün bölgelerine taşımayı ve  tanıtmayı hedefleyen FIT Geleceğin Endüstriyel Teknolojileri Fuarı 2018 katılım sağlayacak olan şirketlere iş ortaklığı konusunda yeni kapılar açma imkanı sağlarken, bununla birlikte mevcut iş dünyasına sektörel anlamda güncel bilgileri edinebilecekleri bir ortam sunuyor olacak. Otomasyon; Elektrik, Elektronik ve Enerji; Hidrolik ve Pnömatik; Metal İşleme; Bina Otomasyonu ve Zayıf Akım Sistemleri fuarlarının tamamını içinde bulunduracak olan ve firmaların ürün ve hizmetlerini sergileyeceği fuarda sektörün yeni yükselen değerleri de katılımcıların hizmetine sunulacak. İstanbul’da sabitlenen sektör buluşmalarına dinamizm kazandıran bu oluşum, katılımcı firmalarına yeni iş ortaklıkları için kapılar aralıyor.

Fuar içerisindeki yer alacak etkinliklerle; endüstride yükselen teknolojiler ile birbirine bağlı üretim makineleri ve insan etkileşimiyle yeni bir üretim çevresi yaratmayı ve sanayicilere yeni bir iş alanı kurmayı amaçlıyor.