Fashion Tech Fuarının gözdesi Springday

Fashion Tech fuarı İzmir’de kapılarını açtı. 15-17 Eylül tarihleri arasında açık kalacak fuarın ilk gününde gözde firmalardan biri iş yeri soğutma, ısıtma ve havalandırma sistemleri üreticisi Springday oldu.

Fashion Tech Fuarının gözdesi Springday
Yayınlama: 15.09.2021
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmir’i fuarlar kenti yapma vizyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, pandemi koşullarının hafiflemesi ile fuarlarını yapmaya yeniden başladı. Türkiye’de tekstil sektörünün tüm ihtiyaçlarının aynı anda sergilendiği ilk fuar olan Fashion Tech Fuarı’nın açılışı gerçekleşti.
10’larca firmanın yer aldığı Fashion Tech fuarının ilk gününde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer açılış gerçekleştirerek firmaları tek tek ziyaret etti. Fuarın dikkat çeken firmalarından iş yeri soğutma, ısıtma ve havalandırma sistemleri üreticisi Springday ise çok sayıda konuğu ağırladı. İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap ve İzmir Buldanlılar Derneği Başkanı Sabattin Özer, Çallı Sanayici ve İş İnsanları Derneği(ÇALSİAD) başkanlığını da yürüten Springday firmasının sahibi Süleyman Akçin’i ve standını ziyaret etti.

ÇİĞLİ BELEDİYE BAŞKANI GÜMRÜKÇÜ’DEN ÖZEL ZİYARET


Springday standına özel ilgi gösteren isimlerden biri de Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü oldu. Gümrükçü, standı ziyaret ederek firmanın faaliyetleri ve ürünleri hakkında Akçin’den bilgi aldı.


İŞTE FUARDAN KARELER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.