Fatih Portakal, Denizli’de Türkiye gündemini değerlendirdi

Denizli’de günlerdir siyasilerin tartışma konusu olan Fatih Portakal söyleşisi bugün gerçekleştirildi. Kongre salonu tıklım tıklım dolarken, Portakal söyleşisi için uzun kuyruklar oluştu.

Fatih Portakal, Denizli’de Türkiye gündemini değerlendirdi

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde bugün Fox Tv Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal Denizlililerle “Türkiye’de Neler Oluyor?” başlıklı söyleşide bir araya geldi. AK Partili ve MHP’li Merkezefendi Belediye Meclis Üyeleri tarafından gelmesinin istenilmediği söyleşiye Denizli halkı akın etti. Merkezefendi Belediyesi tarafından organize edilen söyleşide salon tıklım tıklım doldu. Denizlililerle sohbet havası içerisinde bir söyleşi gerçekleştiren Gazeteci Portakal, Denizli’ye gelmekten mutlu ve memnun olduğunu dile getirdi.

NE OLMUŞTU?

Merkezefendi Belediyesi tarafından Denizli halkı ile buluşturulmak üzere Denizli’ye söyleşi için çağrılan Gazeteci Fatih Portakal sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki görmüştü. Bir çok çeşitli sebeple Fatih Portakal’ın Denizli’ye gelmesini istemeyen sosyal medya kullanıcılarının ardından Merkezefendi Belediyesi Meclis üyelerinde AK Parti ve MHP’li isimler basın açıklaması yaparak sosyal medya kullanıcılarına arka çıkmıştı.



Yayınlama: 11.01.2020
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.