Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Feci kazada hayatını kaybeden kardeşler torağa verildi

DENİZLİDE GEÇTİĞİMİZ MEYDANA GELEN FECİ KAZADA HAYATINI KAYBEDEN KARDEŞLER BERAT (4) VE AĞABEYİ İSMET (9) MEMLEKETLERİ BOZKURT’TA TOPRAĞA VERİLDİ.

Bu haberin fotoğrafı yok

Denizlide meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden kardeşler Berat (4) ve ağabeyi İsmet (9) memleketleri Bozkurt’ta toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre, Musa Günenç yönetimindeki otomobil, Denizli-Afyon karayolunda, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Araçta sıkışan sürücü Musa, eşi Hafize ile çocukları İsmet (9), Berat (4) ve Berke (4) Günenç olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Kazada, Berat olay yerinde hayatını kaybetti. İsmet ise tedavi edilmek üzere götürüldüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 4 yaşındaki çocuklardan hayatını kaybeden Berat ve ağır yaralanan Berke’nin ikiz olduğu öğrenildi.

Feci kazada hayatını kaybeden kardeşler Berat ve İsmet, bugün Bozkurt ilçesindeki Hamidiye Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Kazada ağır yaralanan sürücü Musa’nın yoğun bakımda olduğu, eşi Hafize ve çocuklardan Berke’nin ise tedavilerinin devam ettiği bildirildi.