Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Festivaller Ondan Sorulur

Yaklaşık 17 yıldır organizasyon sektöründe hizmet veren ve merkezi Denizli’de olan Meri Organizasyon sahibi Meryem Özkan Denizli başta olmak üzere pek çok farklı şehirde yazın hareketli geçeceğinin müjdesini verdi.

Yaklaşık 17 yıldır organizasyon

Konser, Festival, açılış, düğün, kına, havai fişek organizasyonlarını gerçekleştiren Meryem Özkan, organizasyon ve festivallerinin yeni sezonda Türkiye’nin pek çok ilinde dinamizm kazandıracağını belirtti. 17 yıllık tecrübesi ile başarılı festivallerin ve organizasyonların altına kadın imzası atan başarılı organizatör Özkan, ”Organizasyon adına her şeyi yapıyoruz. Ege bölgesinin ilk havai fişek ateşleyici belgesine sahip bir iş kadınıyım. İşimin gerektirdiği her yerde varım. Sadece Denizli ve çevresi değil Ege bölgesinin birçok yerinde birçok festivale imza attık hatta İstanbul ve Edirne’ye kadar da gittik. Yeni sezonda da Türkiye’nin pek çok ilinde başarılı organizasyonlarımız ve festivallerimiz ile coşkumuzu arttırmak istiyoruz” dedi.

ORGANİZASYON BİR SANATTIR

Benim için önemli olan öncelikle kaliteli iş yapmaktır diyen Meryem Özkan “müşteri memnuniyetinin ön planda olduğu sorunsuz organizasyon yapmak tek amacımız. Her sektörde olduğu gibi bizim mesleğimizi de lekeleyen insanlar tabi ki var eline her çanta alan Organizatör olamaz. Organizasyon bir sanattır, icra etmek büyük sabır, güven, sağlam bir sinir sistemi ister” diye konuştu.

SÜRPRİZLERE HAZIR OLUN

Türkiye’nin pek çok ilinde festivallerin başlayacağını müjdeleyen Meryem Özkan, ”Büyük küçük demeden her organizasyon beni ayrı heyecanlandırıyor. Sadece Denizli ve çevresi değil Ege bölgesinin birçok yerinde birçok festivale imza attık hatta İstanbul ve Edirne’ye kadar da gittik. Yeni sezonda da Türkiye’nin pek çok ilinde başarılı organizasyonlarımız ve festivallerimiz ile coşkumuzu arttırmak istiyoruz. Yapacağımız güzel organizasyonlarımız için görüşmelerimizi hızlandırdık. Ünlü isimler ile vatandaşlarımızı buluşturmanın mutluluğunu bu sezonda da yaşayacağım” dedi.

Hadise, İrem Derici, Buray, Volkan Konak, Onur Akın ve daha pek çok ünlü sanatçıyı düzenlediği organizasyon ve festivallerle vatandaşlarla buluşturan Özkan, “yeni sezonda heyecan ve azimle daha güzel işlere imza atacağız” dedi.