Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fırat Üniversitesi Sözleşmeli Personel alımı 2023

Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek

Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek personel alımı beklenirken, Fırat Üniversitesi personel alımı 2023 ilanını yayınladı. Fırat Üniversitesi personel alımı başvuru süreci başlatılırken, yayınlanan ilan ile birlikte Fırat Üniversitesi personel alımı şartları da netleşmiş oldu. Peki, Fırat Üniversitesi sözleşmeli personel alımı 2023 ilanı neleri kapsıyor? Fırat Üniversitesi personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Fırat Üniversitesi 4/b sözleşmeli personel alimi de yapacak mı? Tüm bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası haberimizde.

Resmi Gazetenin bugünkü sayısında Fırat Üniversitesi personel alım 2023 ilanı yayımladı. Fırat Üniversitesi hastanesi duyurular bölümünde yayımlanan ilanda alınacak sağlık personeli ve diğer personele ilişkin detaylar da paylaşıldı.

Fırat Üniversitesi Personel Alımı Başvuru Koşulları

Yayınlanan ilan ile Fırat Üniversitesi personel alımı başvuru koşulları da paylaşıldı. Buna göre toplamda 15 farklı meslek dalında 198 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Fırat Üniversitesi personel alımı başvuru yapılabilecek kontenjanlar ise şöyle açıklandı:

Hemşire: 81 personel

Sağlık Teknikeri (Tıbbi Sekreter): 10 personel

Biyomedikal (Tekniker): 2 personel

Elektronik (Tekniker): 1 personel

Mekatronik (Tekniker): 1 personel

Bilgisayar (Tekniker): 1 personel

Otomotiv (Tekniker): 1 personel

Makine (Tekniker): 2 personel

Elektrik (Tekniker): 2 personel

İnşaat (Tekniker): 1 personel

Giyim (Tekniker): 1 personel

Aşçı: 2 personel

Şoför: 1 personel

Temizlik Hizmetleri: 51 personel

Hasta Bakımı ve Temizliği: 41 personel

Fırat Üniversitesi Personel Alımı 2023 Başvuruları Nasıl Yapılacak?

Fırat Üniversitesi personel alımı 2023 başvurusu yapacak adaylarda KPSS şartı aranacak. Fırat Üniversitesi Personel ALIMI için başvurular 2022 KPSS puanıyla yapılabilecek. Ancak, Fırat Üniversitesi personel alımı şartları arasında başvuru için taban puan bulunmuyor. Ortaöğretim mezunları için 2022/KPSS P94, ön lisans mezunları için 2022/KPSS P93 ve lisans mezunları için 2022/KPSS P3 puan türü geçerli olacak. 

Fırat Üniversitesi Personel Alımı Şartları Arasında Yazılı Ve Sözlü Sınav Yok

Fırat Üniversitesi personel alımı şartları arasında alım yapılacak kadrolar için yazılı ve sözlü sınav şartı olmadığı da açıklandı. KPSS puanı en yüksek olandan başlanarak yerleştirme işlemi yapılacak. 

Fırat Üniversitesi Personel Alımı Şartları Genel

Fırat Üniversitesi personel alımı şartları iki kademede belirlendi. devlet memurluğu kanunu kapsamında genel koşulların yanı sıra alımlarda özel şartlar da bulunuyor. Fırat Üniversitesi personel alımı başvuru sürecinde istenen özel şartlar ise başvuru yapılacak kontenjanların durumlarına ilişkin belirleniyor. 

Fırat Üniversitesi personel alımı başvuru sürecinde aranan genel şartlar:

a) Türk Vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,

d) Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak

e) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak,

f) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

g) Arşiv araştırması olumlu olmak

Fırat Üniversitesi personel alımı başvuru sürecinde istenen özel şartlar:

1-Mezuniyet belgesi (E-devlet üzerinden indirilen mezun belgesi veya diplomaların onaylı sureti)

2-Vesikalık fotoğraf,

3-KPSS sonuç belgesi,

4-Şoför kadrosuna başvuran adaylar için SRC3-SRC4 belgesi, E sınıfı sürücü belgesi. 

Fırat Üniversitesi Personel Alımı Başvuru Tarihi Ve Şekli

Fırat Üniversitesi personel alımı başvuru sürecinde adayların, online olarak http://personelilan.firat.edu.tr/ online başvuru sistemi üzerinden 30 Ocak-13 Şubat 2023 tarihleri arasında işlemleri tamamlaması gerekiyor. Fırat Üniversitesi personel alımı başvuru süreci, ilan edilen pozisyonlardan sadece 1 tanesi için geçerli olacak.