Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Forum Aydın, anne babaları uzmanlarla buluşturuyor

FORUM AYDIN AVM’DE, 11 KASIM PAZAR GÜNÜ “ANNE – BABA BENİMLE OYNAR MISIN?” İSİMLİ SÖYLEŞİDE OYUN TERAPİSTİ ARZU ÇAKIR’I, ASLI ÇEVİRGEN MODERATÖRLÜĞÜNDE ANNE BABALARLA BULUŞTURACAK.

Bu haberin fotoğrafı yok

AYDIN (İHA) – Forum Aydın AVM’de, 11 Kasım Pazar günü “Anne – baba benimle oynar mısın?” isimli söyleşide oyun terapisti Arzu Çakır’ı, Aslı Çevirgen moderatörlüğünde anne babalarla buluşturacak.

Onuncu yıl kutlamaları kapsamında zengin içerikli etkinlikler sunan Forum Aydın, 11 Kasım 2018 Pazar günü saat 15.00’te Zeytin Meydanı’nda gerçekleştirilecek “Anne – baba benimle oynar mısın?” isimli söyleşide, ebeveynlerin aklındaki pek çok soruya yanıt verecek interaktif bir sohbete ev sahipliği yapacak.

Ebeveyn – çocuk ilişkilerinin oyun üzerinden anlatacağı keyifli etkinlik kapsamında uzman aile danışmanı ve uluslararası oyun terapisti Arzu Çakır, Aslı Çevirgen’in moderatörlüğünde anne babalarla buluşacak. Buluşmada “ebeveyn – çocuk ilişkisinin önemi, çocukların kendilerini en iyi şekilde ifade ettiği yöntemler, çocuk dünyasına girmenin en etkin yolu, oyunu anlamak, çocuklarımızla oynarken nelere dikkat etmeliyiz, nasıl oyun oynamalıyız” gibi konular masaya yatırılacak ve katılımcılar da hep beraber oyun oynayacak.

Anne – baba ve çocuk ilişkilerinin oyun üzerinden anlatılacağı söyleşiye katılmak ve interaktif bir ortamda konuya ilişkin sorularını yöneltmek isteyen tüm ebeveynler Forum Aydın’a davet edildi.