Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fuar İzmir’de bu fuar neden ertelenmedi? Yetkilileri açıkladı!

Tüm Dünya’yı kasıp kavuran ve Türkiye’de ilk vakanın görülmesinin ardından önlemlerin sıklaştırıldığı, okullarda tatil, maçlarda seyircisiz oynama kararı alınırken, tüm etkinlik, organizasyon ve fuarlar iptal edilirken İzmir Pet Fuarı’nın devam ettiği öğrenildi. Son olarak İzmir ve Denizli’de yapılacak Kitap Fuarlarının iptal edilmesinin ardından Pet İzmir Fuarı’nın neden iptal edilmediği merak konusu oldu.

Tüm Dünya'yı kasıp kavuran

Tüm Türkiye’de Koronavirüs salgınına karşı önlem amacı ile kalabalık ortamlardaki toplu organizasyon ve etkinlikler tek etk iptal ediliyor. MARBLE gibi dünyaca ünlü fuarının erteleme kararının ardından İzmir ve Denizli’deki kitap fuarlarına da erteleme kararı verilmişti. Ancak 12-15 Mart Tarihleri arasında planlanan Pet İzmir 2020 fuarı’nın Fuar İzmir’de devam ettiği öğrenildi. 12 Mart Perşembe başlayan fuarın 15 Mart Pazar gününe kadar devam etmesi bekleniyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer’in açılışını gerçekleştirdiği evcil hayvan fuarının yoğun bir programı bulunuyor.

FUAR YETKİLİLERİ AÇIKLADI

Tema Fuarcılık tarafından gerçekleştirilen Pet İzmir Fuarı yetkililerinin konu ile ilgili Egeyön Haber’e yaptığı açıklamada, ‘Fuar kurulduktan sonra iptal kararlarının verilmeye başlandığı ve 15 Mart’a kadar planlanan fuarların da devam ettiğini’ belirtildi. Koronavirüs salgınına karşı da önlemlerin alındığını belirten yetkililer, Fuar alanında, Her sabah genel dezenfeksiyon yapıldığını, ayrıca her firmada dezenfeksiyon sıvısı bulunduğunu açıkladı.

PAZARA KADAR ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR

Pet İzmir 2020 fuarı’nda 300’den fazla marka ve 120 firmanın standı bulunuyor. Fuar, 15 Mart Pazar gününe kadar açık olacak. Koronavirüs ile ilgili daha önce evcil hayvanların hastalığın yayılmasında herhangi bir etkisinin bulunmadığı açıklanmıştı.