Galatasaray Horoz’un karşısına yıldız isminden yoksun çıkabilir!

Geçtiğimiz sezon Galatasaray’ın şampiyon olmasında büyük katkıları olan ve yaz döneminde Ülkesi Cezayir’in forması ile Afrika Uluslar Kupası şampiyonluğu yaşayan, Sofiane Feghouli’nin böbrek taşı ameliyatı olduğunu açıklandı. Yıldız isim horoz karşısında forma giyemeyebilir.

Galatasaray Horoz’un karşısına yıldız isminden yoksun çıkabilir!

6 ağustos Cuma günü oynanacak Yukatel Denizlispor- Galatasaray maçı öncesinde Galatasaray, horoz karşısında yıldız isminden yoksun kalabilir. Geçtiğimiz sezon takıma verdiği katkılarla şampiyonlukta ciddi pay sahibi olan Cezayirli futbolcu Feghouli, Galatasaray resmi hesabından  böbrek taşı ameliyatı olduğu açıklandı. Feghouli’nin Cuma günü Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak Süper Lig açılış maçında forma giyemeyeceği belirtiliyor. Ayrıca Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’de bel fıtığı ameliyatı olmuştu. İki ismin Denizli’de olup olmayacağı merak konusu.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle;

“Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim, bir süredir belinde yaşadığı rahatsızlık nedeniyle takımımızın İstanbul’a varışıyla sponsor hastanemiz Liv Hospital Beyin Cerrahisi kliniğine getirilmiş ve Prof. Dr. Mustafa Kemal Hamamcıoğlu başkanlığında başarılı bir bel fıtığı ve dar kanal ameliyatı geçirmiştir.

Hocamızın durumu iyi olup tedavisi devam etmektedir.”

Yayınlama: 12.08.2019
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.