Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galericiler, Başkan Gürlesin’den Yanıt Bekliyor!

Yakın zamanda Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin adlığı karar ile kent merkezinde bulunan iş yerlerini şehir dışına taşıyan Denizlili Galericiler, Pamukkale Belediye Başkanı’nın 3 işletmeye 2.el otomobil satış ruhsatı verdiği bilgisi üzerine tepkilerini göstermek için aksam saatlerinde Pamukkale Belediyesi’ne gitti.

Yakın zamanda Denizli Büyükşehir

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Nisan ayında alınan galerici esnafını şehir dışına taşıma kararının ardından, galericiler kent merkezindeki işyerlerini kapatarak galericiler sitesi’ne taşınmıştı. Kent trafiğinin rahatılması ve galerici esnafının da alan konusunda daha rahat olacağı öngörülen karar ile birlikte belediyenin belirlediği alanlarda faaliyetini sürdüren Galericiler, Pamukkale Belediyesi’nin 3 işletmeye kent merkezinde 2.el otomobil satma ruhsatı verdiği bilgisi üzerine, Pamukkale Belediyesi’ne akın etti. Dün akşam toplanan Denizli Galericiler Sitesi üyeleri, hem karar hakkında bilgi edinmek hem de belediye başkanı Hüseyin Gürlesin ile görüşmek istedi. Ancak Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in makamında olmaması nedeniyle görüşme gerçekleştirilemedi.

BÜYÜKŞEHİR’İN KARARI İLE ŞEHİR DIŞINA TAŞINMIŞLARDI

Pamukkale Belediyesi’nin aldığı ileri sürülen bu karar ile ilgili Galericiler, Büyükşehir Belediyesi’nin kararına uyarak belirlenen yerlerde ticaret yaptıklarını ve kent merkezinde ruhsat verilen bu işletmelerin haksız rekabete sebep olacağını savundu. Yerel seçimlerin ardından belediye başkanlığı görevi tamamlanacak olan Hüseyin Gürlesin’in böyle bir karar almasını anlamlandıramadıkları söyleyen Galericiler, ‘Madem kent içinde ruhsat verecektiniz, bizi neden kent dışına gönderdiniz’ serzenişinde bulundu.

Denizli Galericiler Sitesi Başkanı Necip İrdem

İRDEM, BAŞKAN GÜRLESİN’NDEN CEVAP BEKLİYOR

Denizli Deda Haber konu ile ilgili Denizli Galericiler Sitesi Başkanı Necip İrdem’in görüşlerine başvurdu. İrdem, Henüz Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’den cevap beklediğini söyledi. Başkan Gürlesin’in yapmış olduğu yanlıştan dönmesini beklediğini belirten İrdem, Konu ile ilgili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’den yanıt alamaması halinde, bir basın toplantısı düzenleyerek, yaşanan süreç ile ilgili kamuoyunu bilgilendireceklerini belirtti.

Haber: Serkan ÖZKURT