Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gebe Okulu’nda Babalara Eğitim

Bu haberin fotoğrafı yok

Bilinçli Gebelik güvenli annelik için teorik ve uygulamalı derslere devam edilen Menteşe Belediyesi Gebe Okulunda, anne adaylarına verilen bebek bakımı dersine bu kez baba adayları da katıldı.

Gebe okulu eğitimlerine katılan baba adaylarına; yeni doğan bebeğe silme banyo, küvet banyo, göz -burun – göbek bakımı, alt değişimi, bebek giydirilmesi, bebek masajı, güvenli tutuş ve bebeğin gazını çıkarma konularında eğitim verildi.

Bebek üzerindeki sorumluluklar gibi bebeğin bakımının da eşler arasında ortak yürütülmesi gerektiğine dikkati çeken Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Bebek bakımı sadece annenin değil babanın da sorumluluğundadır. Bu yüzden babalar da bebeğe gerekli zamanda gerekli müdahaleyi doğru bir şekilde yapabilmelidir. Bu sorumluluk çerçevesinde gebe okulu eğitimlerimize baba adaylarını da dahil ettik.” dedi.

Yeni oluşturulan sınıflarıyla eğitime devam edilen Gebe Okuluyla ilgili detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyenler Menteşe Belediyesi’nin 0 (252)214 48 80 – (Dahili) 6610 numaralı telefonundan iletişime geçebilirler.