Gediz Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Başkan Saraoğlu’nu Ziyaret Etti

Gediz Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Başkan Saraoğlu’nu Ziyaret Etti
Yayınlama: 17.01.2018
A+
A-

Gediz Otelci Kahveci Lokantacı Berber Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ümit Kaynar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Saraoğlu; “Gediz Belediyesi olarak sivil toplum kuruluşlarımızla, meslek örgütleriyle, sendikalarla, kanaat önderlerimizle, şehrin genel değerlendirmesini yapıp, şehrin yön haritasının oluşmasında özellikle sivil toplum kuruluşlarımızın fikirleri, düşünceleri bizim için çok önemlidir. Bu anlamda Gediz Esnaf Odalarımızın yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bizleri ziyareti memnun etmiştir. Gediz’in ekonomisini güçlendirmek adına ilçe esnafının her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Saraoğlu, “Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizi vatandaşlarımızla birlikte yönetme düşüncemizi öncelikli hizmet politikamız olarak hayata geçirdik. Bu hedefi gerçekleştirmek için esnafımızın yanında yer alıyor, kendilerine destek olmaya devam ediyoruz.

Yerel yönetim anlayışlarının temelinde ortak akıl olgusunun önemine değinen Başkan Saraoğlu, “Hizmet politikalarımızı bölge ticaret hayatının kalkınmasına göre programlamaya devam ediyoruz. Şehrimizin modern, sağlıklı ve yaşanabilir hale gelmesini el birliği ile gerçekleştireceğiz. Burada bize yardımcı olacak en büyük unsur ise ortak akılın en önemli unsurlarından biri olan ilçe esnafımızdır.

Bu duygu ve düşüncelerle Gediz Otelci Kahveci Lokantacı Berber Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yeni görevlerinde başarılar dileyerek, ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.