Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gediz’de İşverenlerle ‘Yerel Buluşmalar’ Toplantısı Gerçekleştirildi

“Yerel Buluşmalar” kapsamında Gediz

“Yerel Buluşmalar” kapsamında Gediz Gençlik Merkezi’nde Gediz Ticaret ve Sanayi Odası, Gediz O.S.B. Yönetim Kurulu Başkanı, Üyeleri ve işverenler ile istişare toplantısı düzenlendi.

“Yerel Buluşmalar” toplantısı AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mesut Naci Cebecioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gediz OSB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Başol ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gediz Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı, AK Parti Gediz İlçe Kadın Kolları Başkanı Şule Bilgili, AK Parti Gediz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Akbulut, Belediye Meclis Üyeleri, GEGİP (Gedizli Genç Girişimciler Platformu) üyelerinin katılımıyla Gediz Gençlik Merkezi’nde gerçekleşti.

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu toplantıda yaptığı konuşmada; “Yerel Buluşmalar” kapsamında düzenlenen toplantılarımızın temel amacı, halkımızın taleplerini not ederek, ilçemizin geleceğine yönelik yeni projeler üzerinde istişarelerde bulunarak, düzenlemiş olduğumuz toplantılarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Gediz’de her noktada yatırımların devam ettiğini belirten Başkan Saraoğlu, ”AK Parti iktidar olduğunda Gediz’e ilişkin ilk yaptığı icraatlardan biriside ekonomide, sanayide ve ticarette Organize Sanayi Bölgesi elektrik hatlarının ihalesidir. 2002 şartlarında yapılarak o günden bu güne ilçemizde pek çok şey değişti. Göreve geldiğimiz günden bu yana, Gediz’de kamu, özel sektör ve Belediyemizin yaptığı yatırımlar toplamda 907.2 Milyon TL’ye ulaşmıştır. Ortalama yaklaşık yıllık 64.8 Milyon TL Gediz’e yatırım yapılmıştır.” diye konuştu.

Başkan Saraoğlu, Gediz’de yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Düzenlenen istişare toplantısında görüş ve talepler tek tek not edilirken, Gediz’in geleceğine yönelik projeler üzerinde istişarelerde bulunuldu.